Egészségmagazin.com   |   2015.12.31.

Ezeket olvashattad nálunk a 2015-ös évben

Hamarosan a 2015-ös évet is lezárjuk. Tekints vissza velünk az elmúlt hónapokra, mert lehet, hogy lemaradtál pár érdekes tényről!

reklám vége

Már nincs is olyan sok az Újévig. Ilyenkor hagyományosan lelassítunk egy kicsit, szeretteinkkel ünneplünk, és akarva-akaratlanul végiggondoljuk az elmúlt évet. Tarts velünk az Egészségmagazin időutazásában!

Egész évben törekedtünk arra, hogy a legfrissebb és legérdekesebb hírek mihamarabb eljussanak hozzád. Legyen szó a gasztronómiáról, gyerekekkel kapcsolatos témákról, a szexről, sportról vagy a világ legérdekesebb, egészséggel kapcsolatos híreiről, igyekeztünk olyan cikkeket írni, amik sok embert érdekelnek. Az olvasói statisztikák alapján ez sikerült:).

Az Egészségmagazint azért hoztuk létre, hogy segítsünk az egészségesebb, boldogabb mindennapokban, tippeket, trükköket, recepteket adjunk ahhoz, hogy mindezt még élvezd is!

Egészség a konyhából

Számos, már jól ismert fűszerről meséltük el, hogyan lehetnek hasznodra a konyhán kívül is.
Még az év elején adtunk hírt arról, hogy a fahéj például gyorsan, és hatékonyan szünteti meg a puffadást, vagy a hányingert. Hosszútávon akár a koleszterinszintet is csökkentheti, valamint a vércukorszintet is segít egészségesebb szinten tartani. A mostani fagyos időben pedig mézzel elkeverve védelmet adhat a vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Többek közt írtunk arról is, hogy a bazsalikom egy nagyszerű afrodiziákum és toroknyugtató, sőt azt is olvashattad tőlünk, hogy a rozmaringot a változókori panaszok enyhítésére is használhatod. Érdemes megbecsülnöd a fűszerpolcon megbújó tárkonyt, ugyanis nem régiben kiderült, hogy amellett, hogy isteni finom a levesekbe, még a méregtelenítésben is segíthet neked.

Tudjuk, hogy egészségesen élni sokszor nem könnyű, az étel-allergia pedig igencsak megnehezítheti az ember életét. Ezért törekedtünk arra, hogy finom ötleteket adjunk a speciális étrenden élőknek is. A nagy hőség idején például megosztottunk néhány egyszerű és ínycsiklandó laktózmentes, és diétás fagyi receptet, hogy mindenki hódolhasson a hűvös élvezetnek.

Ezeken túl rengeteg hasznos receptet olvashattál nálunk, ha esetleg tisztító kúrára készültél, vagy ha a hűvös idő előtt kicsit fel akartad tölteni a szervezeted vitaminraktárát.

2015 a forróság éve volt

Nem felejthetjük el, hogy a 2015-ös év milyen forró is volt. És nem csak a meleg nyári napok miatt; számtalan vérpezsdítő, izgalmas párkapcsolati és szexuális témával járultunk hozzá a hőséghez. Elárultuk többek közt, hogy melyek a nők és a férfiak legtitkosabb erogén zónái, sőt bemutattunk néhány egyszerű jóga pózt is, amely biztosan felpörgeti az estéteket! Az „orgazmus a jógaszőnyegen" számtalan olvasó fantáziáját mozgatta meg idén.

Ezeken túl fényt derítettünk néhány izgalmas tényre is az önkielégítéssel kapcsolatban. Beszámoltunk arról is, hogy zöld utat kapott Amerikában a női viagra, így már semmi okod nem lehet arra, hogy ne próbáld ki ezt a 3 titkos mozdulatot a felejthetetlen orgazmusért - ha még nem tetted volna meg.

A szeretkezés a legérzékibb dolog, de fontosnak tartjuk a védelmet is. Számos, fogamzásgátlással kapcsolatos hírt és információt olvashattál nálunk, amelyek többek közt segíthetnek a rengeteg védekezési mód közül kiválasztani a számotokra legideálisabbat, és a legbiztonságosabbat. Intim egészséged védelmében is rengeteg hasznos tippet adtunk, hiszen a megelőzés a legfontosabb!

Szülők, erre!

Vajon az olvasóink közül hány családban születtek kisbabák? Egy „Egészségmagazinos" bébiről biztosan tudunk, de valószínűleg akad több is, ugye?

Cikkeinkkel szerettük volna könnyebbé tenni a várandósságot, a szülést és az első közös heteket, így olvashattál nálunk pár tippet arról, hogy miként készülj fel a szülőségre!

De persze a nagyobbakra is gondoltunk, számos olyan témát boncolgattunk, amelyek gyakori problémák a családok életében. Ilyen például a testvérek közötti konfliktus, a gyerekek egészséges étkezésre való szoktatása, vagy a különböző háziállatok tartásával kapcsolatos kérdések.

Sport rovat az egészségesebb életért

A Sport és Egészség rovatunkban igyekeztünk bemutatni neked minél több sportágat.

Ha sikerült már választani, akkor is találtál cikket, ami segíthetett abban, hogyan maradj motivált a reggeli edzésekhez, vagy milyen zenéket válassz a mozgáshoz. Véget vetettünk a kifogásoknak is, hogy nincs időd a mozgásra: bemutattuk ugyanis a legrövidebb idő alatt, legjobban formáló gyakorlatokat!

Bebizonyítottuk, hogy a sportolás nem korhoz, vagy állapothoz kötött, hiszen minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő mozgási formát.

Mozgalmas év áll mögöttünk és ígérjük Nektek, hogy a 2016-os évben is hasonlóan sokoldalú és izgalmas, az egészséges életmóddal kapcsolatos témákkal várunk Titeket.

Egészséges Új Évet kívánunk minden Egészségmagazin-olvasónak!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön