pc-izom
Egészségmagazin.com   |   2015.09.13.

3 titkos pc-izom gyakorlat az egetrengető orgazmusokért

Szeretnél nagyobb orgazmusokat? Naná, mindenki szeretne: miért ne lehetne a jó még jobb? Olvass tovább, és bemutatunk neked 3 könnyen elsajátítható pc-izom praktikát, amik segítségével tűzijáték lesz minden orgazmus!

reklám vége

Kettőn áll az orgazmus; bár egyedül is el lehet jutni a csúcsra, de mégis akkor az igazi az élmény, ha kedveseddel szállsz el a hetedik mennyországig. Bár sokan azt gondolják, hogy a női orgazmus a férfi adottságain és teljesítményén múlik, de a valóságban a nők is befolyásolhatják a gyönyör mértékét!

Mi az a PC-izom?

Bár nem beszélünk róla - olyan kínosnak tűnik a téma - de szervezetünk egészséges működésében és saját szexualitásunk megélésében fontos szerepe van az intim izmoknak. Pedig ezekben az izmokban egyáltalán nincsen semmi kínos: nem csak szex közben használhatjuk őket, de olyan mindennapi dolgokban is szükségünk van rájuk, mint például a vizelettartás.

Megfelelő tréningezésükkel megtanulhatod például, hogyan fokozd a gyönyört, sőt, bizonyos mértékig szabályozhatod saját orgazmusodat!

Honnan ismered fel a PC-izmodat és hogyan tudod mozgatni?

A PC-izom, azaz a pubocuccygeus izomcsoport, a farok- és a szeméremcsont között helyezkedik el. Legegyszerűbben úgy ismerkedhetsz meg vele, ha pisilés közben megpróbálsz egy kis szünetet tartani; ha elállt a csobogás, akkor sikeresen feszült meg a PC-izom!

(Fontos, hogy ezt csak kísérleti jelleggel próbáld ki; a vizelés rendszeres megszakítása hosszú távon nem egészséges.)

Amennyiben ez nem sikerül, érdemes edzeni az izomcsoportot, de ehhez fontos a pontos beazonosítás: ha nem tudod, hogy mit kell edzeni, nem is fog menni. Érdemes megtanulnod, hogyan használd tudatosan ezt a területet; a pc-izom edzése a vizelettartási problémák elkerülésében, és a szexuális élmény fokozásában egyaránt segít. Emeli saját örömérzeted, másrészt párod nemes testrészét is stimulálja az együttlét közben.

3 mozdulat a nagyobb orgazmus eléréséért

A PC-izom tornáztatásában az a jó, hogy nem kell hozzá konditerembe menni; bár vannak csoportos intim tornák, de a legegyszerűbb gyakorlatokat otthon is elvégezheted. Sőt! Ha már begyakoroltad a mozgást, akkor akár a buszon, vagy a boltban sorban állás közben is gyakorolhatsz, ugyanis az intim izmok megfeszítése kívülről nem látszik.

orgazmus

  1. Izomfeszítés: ha sikeren megfeszült a PC-izom pisilés közben, akkor most már tudod, hogy hol is van ez a hasznos izomcsoport. Próbáld meg elvégezni a mozdulatsort akkor is, amikor éppen nem a WC-n ülsz: váltogasd a megfeszítő és elernyesztő mozdulatokat! Igyekezz a hüvelybemenetre és ne a végbélnyílásra koncentrálni a mozdulat során! Amikor már profinak érzed magad, vesd be a mozdulatot szex közben is: hidd el, a hatás nem marad el!
  2. Láthatatlan segítség: a PC-izom segítségével egyéb láthatatlan mozgást is végezhetsz, ami tovább fokozza a gyönyört! Ennek begyakorlása ismét a toaletten történik; próbáld meg sürgetni a folyamatot, és jegyezd meg, hogy hol kellett az alhasi izmokat megfeszítened, hogy ez megtörténjen. (Ez szintén csak teszt-jelleggel ajánlott, nem szabad túlzásba vinni, mert az erőltetett pisilés sem egészséges hosszú távon.) Ugyanezt a mozgást máskor ismételgetve erősítheted ezt az izomterületet is, a végső alkalmazás pedig ismét egy kiadós orgazmus!
  3. A hüvely összeszorítása: a három mozdulat közül talán ezt a legnehezebb elsajátítani. Érdemes az első kettővel kezdeni, hogy megismerd és megerősítsd intim izmaidat, utána pedig rátérhetsz a hüvely akaratlagos összeszorítására. Amikor már megy, akkor úgy fejlődhetsz, hogy összeszorítva tartod a hüvelyed, ameddig csak tudod, majd újra és újra próbálkozol. Talán mondanunk sem kell, hogy szex közben miért segíthet, ha a hüvelyed összeszűkül: ez neki és párodnak is sokat segít majd az orgazmus elérésében. A régi legendák szerint a jól képzett gésák képesek voltak úgy eljuttatni egy férfit a csúcsra, hogy ők maguk meg sem mozdultak; kizárólag az intim izmaik dolgoztak!

Mivel a három gyakorlatot szex közben is végezheted - sőt, úgy az igazi! - ezért nyugodtan elmondhatjuk; ennél élvezetesebb edzésben még soha nem volt részed! Felülmúlja még az irizin boldogító hatását is:)!

Tetszik a gondolat? Oszd meg másokkal is!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön