misszionárius póz
Egészségmagazin.com   |   2016.12.11.

Unalmas már a misszionárius póz? 6 tipp, hogy izgalmasabb legyen

Mondjon bárki bármit, a jó öreg misszionárius póz továbbra is a legnépszerűbb mind közül, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyúttal unalmasnak is kell lennie. A következő 6 tippel és egy kis kalandvággyal garantáltan feldobhatod a klasszikust, akkor is, ha a párod ragaszkodik hozzá...

reklám vége

Honnan ered a misszionárius póz? Általános vélekedés, hogy többszáz évvel ezelőtt a keresztény hittérítők hirdették szerte a világban: ez az egyetlen, Isten által elfogadott póz, ha már mindenáron muszáj szexelni. Ez az elmélet azonban minden bizonnyal csak mese, az elnevezés ugyanis valószínűleg későbbi félreértések eredménye.

A misszionárius póz az egyik legősibb pozitúrák egyike, ami nem is csoda, hiszen viszonylag egyszerű és - valljuk be - logikus testhelyzet. Egyszerűsége ellenére az elmúlt évszázadok alatt mindvégig ez volt a legnépszerűbb szexpóz, és ma is ennek hódolnak legtöbben. Sok nő - és majdnem annyi férfi - pedig kifejezetten ragaszkodik hozzá, nincs is kedve másikkal kísérletezni. Ám a klasszikus is unalmassá válhat egy idő után. Szerencsére egy kis kreativitással a misszionárius póz is izgalmasabbá tehető, és ezekbe biztos a párod is beleegyezik!

6 izgalmas tipp a misszionárius póz felturbózására

1. Maximális orgazmus

Sok nő a szimpla közösüléstől nem tud eljutni az orgazmusig. Számukra a szex sokszor hiábavaló próbálkozás, a misszionárius póz pedig unalmas tornagyakorlat, éppen ezért nem is igényli túl sokszor. Ilyenkor azonban a partner is hibás, hiszen bárki elérheti a gyönyörök kertjét, csak egy kis odafigyelés kell hozzá. Azok a nők, akik már kipróbálták, hogy még behatolás előtt orgazmusuk legyen, azt mondják: így nemcsak az élvezet lett nagyobb, a párjukkal is sikerült jobban egymásra hangolódniuk.

A megoldás tehát az elnyújtott előjáték - és az sem baj, ha a hölgy számára ez a főfogás!

2. Több érintést!

A szex csupa érintés - gondolhatnád, pedig a legtöbb párnak van mit fejlődnie ezen a téren. Ne féljetek simogatni, cirógatni a másikat! Szánjatok időt egymásra, figyeljétek, a másik hogyan reagál az érintésre. Ha egy mozdulat bejön, ismételjétek meg. Megdöbbentő, de ezzel még sokéves párkapcsolat után is tudhatsz meg újat a partneredről.

3. Csípős kérdés

A misszionárius pózt ügyes csípőmozdulatokkal is fel lehet dobni. Ehhez nem kell mást tenned, mint lágyan, körkörösen mozgatnod a csípődet akció közben. Lehet kísérletezni mással is, a comboddal, a lábaiddal: a pároddal tapasztaljátok ki, melyik okozza a legnagyobb élvezetet nektek.

4. Szemezzetek!

A misszionárius póz nagy előnye, hogy a pár tagjai szemben vannak egymással. Hogy ez miért jó? Nos, azért, mert szeretkezés közben mélyen egymás szemébe tudtok nézni. Ha nem szoktátok meg, elsőre furcsa lehet, de néhány pillanat múlva rá fogtok jönni, hogy a másik szeme olyan, mint egy könyv, rengeteg mindent ki lehet olvasni belőle: hogy érzi magát, élvezi-e, amit csináltok, sőt, azt is, mit gondol.

5. Csókból sosem elég

Nincs még egy olyan póz, ahol annyi lehetőség nyílna az ajkak számára, mint a misszionárius! A csók sokak szerint érzékibb dolog, mint maga a szex, ezért sosem lehet elég belőle, ráadásul akárhova adják, mindenhol jólesik. Csókolgasd a párod nyakát, karját, mellkasát, lábát, jó hosszan és érzékien. Meg fogsz lepődni, mennyivel jobb lesz az együttlét.

6. Izgis játékok

A szexet sokféleképpen fel lehet dobni: különböző segédeszközökkel, ruhákkal vagy akár egy kis szerepjátékkal. Ne féljetek valami újat, meghökkentőt kipróbálni! Az egész azon múlik, te és a párod mit választotok. Ami elsőre túl vadnak tűnhet, kipróbálva lehet, hogy életetek legjobb együttlétét hozza majd el. Játékra fel!

A misszionárius póz azért jó, mert egyszerű, viszonylag kényelmes, és rengeteg lehetőség rejlik benne. Ha tehát úgy érzitek, hogy a lepedőtök „kezd kihűlni", itt az ideje újra felforrósítani!

A lényeg az, hogy semmire ne mondjatok nemet addig, amíg ki nem próbáltátok. Sokan pont akkor döbbennek rá, mennyire élvezik például a különböző szerepjátékokat a párjukkal, mikor több év után azt kezdik érezni: valami újra vágynak. Nincs is annál jobb élmény, mikor sok hónapnyi aggódás és unalmas szex után rádöbbensz: újra beleszerettél a párodba, és ehhez nem kellett más, csak egy kis kalandvágy! Merjetek változtatni, merjetek új dolgokat kipróbálni! A misszionárius póz tökéletes alap hozzá.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön