csikló
Egészségmagazin.com   |   2015.10.26.

Csajok, irány a csúcs! 5+5 tuti tény a csiklóról

Bevett dolog a nyelvünket köszörülni szegény pasikon, ha valami női dologgal kapcsolatban tudatlanok. Egy valamirevaló férfiembernek a csikló szó hallatán illik eltalálni, hogy melyik tájékról van szó, de valószínűleg ők sem tudnak mindent eme izgalmas területről. Sőt; fogadjunk, hogy a mai cikkünkkel még a hölgyeknek is tudunk újat mondani!

reklám vége

A csikló - és úgy általában a női orgazmus - sajnálatosan elhanyagolt téma volt évezredeken át a közbeszédben hálószobán kívül és belül egyaránt. Nem foglalkoztak vele, nem beszéltek róla, sőt, sok pasi még a létezéséről sem tudott! Bár ma már jobb a helyzet, és valószínűleg minden felnőtt tudja, hol helyezkedik el ez az izgalmas szervecske, de még mindig sok izgalmas titkot tartogat a női örömöknek e különleges gombocskája.

5 érdekesség a csiklóról

1. Meglepően nagy

Persze tudjuk, hogy nem a méret a lényeg, és ez a téma leginkább a férfiak esetében jön szóba, pedig a nőknek is lenne mivel dicsekednie, a csikló ugyanis jóval nagyobb, mint ami kívülről látszik! Befelé ugyanis tovább folytatódik, a vagina falán, a méh irányába tovahaladva akár az 5 centis hosszt is elérheti.

2. A csikló is fel tud állni

Mármint nem a két lábára, hanem úgy, ahogy a pénisz. El ne áruld a büszke pasiknak, de az embriók mind kislányként kezdik az életüket, és minden pénisz csikló volt egyszer. A péniszben rejlő barlangos testek pedig már a lány magzatokban is megvannak, egészen konkrétan a későbbi csiklóban helyezkednek el. Izgalom hatására a klitorisz pont ugyanúgy viselkedik mint a hímvessző; megduzzad, megkeményedik, sőt, ugyanúgy „lüktet" is.

3. Ha unatkozik, elbújik

Akár a hímvessző makkját, úgy a csiklót is egy bőrlebeny védi a külső behatásoktól, így nyugalmi helyzetben sokkal nehezebb megtalálni. Ám egy kis izgatás hatására máris előbújik!

4. Nincs két egyforma csikló.

A csikló olyan, mint az ujjlenyomat. Mindenkinek egyedi, és csak rá jellemző a mérete és a pontos alakja. Éppen ezért teljesen felesleges egymáséhoz méregetni, sőt mi több, plasztikai beavatkozásokkal változtatni rajta: az ugyanis úgy jó, ahogy van!

5. A csikló életünk végéig növekszik

Ha ezt a pasik tudnák! A csikló folyamatosan nő, sőt, bármeddig működőképes; klimax ide vagy oda, a nők nem ismerik az impotenciát és a merevedési zavarokat, a csikló ingerlésével egy nő bármilyen életkorban képes lehet az orgazmus átélésére.

5 dolog, amit tudnod kell a csiklóról, ha jót akarsz az ágyban!

1. Óvatosan kell vele bánni

A csikló körülbelül 8 000 idegvégződést tartalmaz - ez jóval több, mint amivel a férfiak dicsekedhetnek legintimebb területeiken! Ezért fontos, hogy a szexuális aktus kezdetén nagyon óvatosan kell vele bánni, finoman, és lehetőleg megfelelő síkosítással

2. A csikló nélkül nehéz elmenni

Persze nem a boltba, az orgazmusra gondoltunk: bizonyos nők ugyanis egyszerűen képtelenek a csikló ingerlése nélkül elmenni, hiába is próbálkoznak a behatolással a végtelenségig. És ha azt hiszed, hogy te a szerencsés kevesek közé tartozol, és a csikló ingerlése nélkül is van orgazmusod, el kell árulnunk, hogy tévedsz! Mivel a csikló folytatása a hüvelybe is benyúlik, ezért a vaginális orgazmus is összefügg a klitorális orgazmussal. Milyen jó, hogy ilyen sokféle lehetőség van!

3. A csiklónak köszönhetjük a többszörös orgazmust

A pénisszel ellentétben a csiklónak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy megtartja a vért, így míg a pasi lelohad az első aktus után, a nők általában készen állnak a következő menetre, és az oly' nagyon irigyelt multiorgazmusra. Hurrá!

4. Nem csak simogatni, ütögetni is lehet!

No persze csak finoman; sok nő szereti, és egy másik csomó nő nem is tud róla, hogy szereti, ha gyengéden dobolnak „kéjgombján". Természetesen ezt csak megfelelő izgatás után, nagyon finoman szabad csinálni, de a hatás garantáltan nem marad el!

5. Egy idő után elege lesz

A csikló korlátlan mennyiségű orgazmust képes elviselni, de csak akkor, ha az orgazmus után egy kis pihenőt kap. A túlstimuláció, vagyis a csúcs elérése utáni izgatás ugyanis akár fájdalmas is lehet. A jó hír az, hogy elég egy-két perc és máris újra készen áll a kényeztetésre!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön