G-pont
Egészségmagazin.com   |   2017.08.11.

Játékok a G-ponttal – egy különleges éjszakáért

Szeretnéd, hogy a pároddal töltött romantikus éjszaka igazán emlékezetes legyen? Nos, egy tüzes együttléttel az lehet! Hogyan? Mutatunk néhány trükköt, amit érdemes bevetnetek.

reklám vége

A titokzatos G-pont... Vannak nők, akik hiába keresik, másoknak viszont enyhe érintése is a gyönyörök csúcsát jelenti. Az igazság az, hogy a G-pontról a mai napig állandó vita dúl a tudósok között, ám a közmegegyezés úgy szól: bár valószínűleg nem mindenkit áldott meg a sors kellően érzékeny G-ponttal, a legtöbb nőnek biztosan van. Az élvezetek szempontjából nem mindegy azonban, hogyan bánsz vele.

A G-pont elhelyezkedése

Na de hol is van a G-pont? A változó méretű, de általában kisebb-nagyobb pénzérme nagyságú „pontot" a hüvely elülső, hasi oldalán kell keresni, 2-5 centiméter mélyen. Mivel felülete kicsit eltér a körülötte lévő területétől (általában érdesebb, és igencsak érzékeny), nem nehéz megtalálni. Hogy az élmény a lehető legjobb legyen, bemutatunk néhány olyan trükköt, amivel nem csak megtalálni lesz könnyebb, hanem kényeztetni is!

Szexpózok, amelyek a leginkább ingerlik a G-pontot:

1. Lábakat az égbe!

Ez a pózt üllő-póznak is hívják (a kovácsüllő után szabadon), és tulajdonképpen egy felturbózott misszionárius póz, sokkal nagyobb élvezettel. Az a lényege, hogy a lány akció közben a párja vállára teszi a lábait, így a férfi sokkal mélyebben és hatásosabban tudja végezni a dolgát. Elsőre kényelmetlen lehet, ha a hölgy nem elég hajlékony, a hatalmas élvezet miatt viszont maximálisan megéri. És ha sokat gyakoroljátok, akkor a hölgy rugalmassága is fokozódik majd, vagyis dupla haszon!

2. Ölben ülés

Ez egy olyan póz, amiben a nő a főnök. Miközben a férfi kényelmesen leül egy fotelba vagy az ágy szélére, a lány arccal szemben az ölébe ül, a lábait pedig kétoldalt tartja. Ez a póz is mély behatolást tesz lehetővé, a tempót és a behatolás mélységét pedig a nő dönti el, ő érzi ugyanis, hogy mikor ingerlődik legjobban az a bizonyos G-pont.

3. Levélprés

Ez tulajdonképpen a push-up és a misszionárius póz keveréke. Mivel némi gyakorlatot igényel, nem feltétlenül kezdőknek való, de bátran próbálkozhattok vele! Az akciót a misszionárius pózzal kezdjétek (a nő alul, a férfi felül), majd a nő a lábával fogja át a férfit, és cseréljenek helyet! Továbbra is maradjatok fekve, ne váltson át lovaglóülésbe - kivéve, ha ahhoz van kedvetek.

A push-upban a férfi van alul, így a nő diktálja a tempót (és övé a nagyobb élvezet is, főleg, ha csípőmozgással is rásegít).

4. Hátsó behatolás

Kutyapóznak is hívják, és általában mindenkinek van elképzelése róla, hogyan is néz ki: a lány a párjának háttal térdel, miközben a férfi hátulról hatol belé. Azért jó pozíció, mert a férfinek akció közben van lehetősége „kísérletezni", különböző szögekben behatolni, és megtalálni, hogyan is ingerli leginkább a G-pontot.

5. Háttal a lovon

Ez a szexhelyzet olyan, mint a klasszikus lovaglópóz, csak fordítva, vagyis a nőnek háttal kell lennie. Hogy ez miért jó? Mert a nő nem csak a szokásos előre-hátra-fel-le mozdulatokat tudja csinálni, hanem ezer más mozdulatot is, határt csak a fantázia szabhat - no meg a csillagos ég. De vigyázat: bármit csináltok, óvatosan tegyétek, mert egy rossz vagy durva mozdulat mindkettőtök számára fájdalmas lehet.

Hogy miért éppen ezeket a pózokat javasoljuk nektek? Nos azért, mert ezekben nyílik a legtöbb lehetőség arra, hogy a G-pontot orális szex, illetve kéz-, (vagy inkább ujj)rátétel nélkül ingereljétek. Az elő-illetve az utójáték és a ráadásul során egyébként is lesz még lehetőségetek bepótolni mindent.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön