szex, bakancslista
Egészségmagazin.com   |   2016.04.15.

Szex-bakancslista: az 5 legnépszerűbb és egyben legmocskosabb hely egy légyottra

Egyre több párnak van szex-bakancslistája azokról a helyekről, ahol szeretnének kipróbálni egy forró együttlétet „minél különlegesebb a hely, annál nagyobb az izgalom" jeligével. A nyilvános terek jó része azonban hemzseg a baciktól, ami tönkre is teheti az élményt. Összeszedtük az 5 legnépszerűbb és egyben legmocskosabb helyet, ahol érdemes különösen óvatosnak lennetek!

reklám vége

Ha úgy érzed, a pároddal való együttléteitek kezdenek ellaposodni, „monotonná" válni, egy izgalmas lehetőség máris kínálkozik számotokra: törjetek ki a hálószobából! Irány a város, hiszen rengetegen űznek sportot abból, hogy felállítanak egy bakancslistát olyan helyszínekről, ahol szívesen szexelnének a párjukkal.

Ez a lista ízlésfüggő, és rengeteg féle lehet: valaki a pláza kietlenebb folyosóira esküszik, van, aki a wellness-részlegre, de olyan is van, aki nemzetközi vonatok mellékhelyiségeiben érzi igazán elemében magát.

De vigyázz: ha erről a bizonyos listáról van szó, nemcsak a fantáziád lehet piszkos. A nyilvános helyek többsége rengeteg kórokozót rejthet, ez pedig a pároddal való együttlétetek után kellemetlen „ráadásként" nyújthatja be a számlát a megélt izgalmatokért cserébe. Betegségekre és bőrfertőzésekre pedig senki sem vágyik, ugye?

A mocskos szex leggyakoribb elrontói

A nyilvános helyek nem mindig higiénia-bajnokok, amit az ádáz kis kórokozók ki is használnak.

A leggyakoribb kórokozók közé tartoznak a különböző fekália- és coli-baktériumok (igen, ezek pontosan azzal terjednek, amire gondolsz), a norovírus és az MRSA, vagyis a szép nevű methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus baktérium. Ez utóbbi azért különösen veszélyes, mert ellenáll az antibiotikumoknak, és nehézkes a gyógyítása, vagyis akár hónapokig emlékeztethet a kellemes percekre.

Az Arizonai Egyetem mikrobiológusai összegyűjtötték az 5 legpiszkosabb helyet, ami kiemelten népszerű a szex-bakancslistákon, mi mégsem ajánljuk kipróbálásra. (Vagy ha mégis, akkor legalább gondoskodjatok a megfelelő higiéniáról!)

Az 5 legnépszerűbb és egyben legmocskosabb hely egy légyottra

1. A repülőgépek mosdója

A legizgalmasabb helyszínek egyike, hiszen igazán szűk, zsúfolt, sok ember közelében van, és a „szex a levegőben" önmagában is ínycsiklandóan hangzik. Ráadásul így az ember bekerülhet az elit „Mile High Club"-ba, vagyis a Mérföld Magasan Klubba, ami - mint a neve is mutatja - azoknak az embereknek a csoportja, akik már szeretkeztek mérföldnyi magasságban.

Ha ti is belépni készültök a klubba, fontos tudnotok, hogy bár a repülőgépeket viszonylag gyakran takarítják, egy vécében így is 70-80 ember fordul meg átlagosan, mire a higiénia utolérné. Éppen ezért nem meglepő, hogy például az E.coli baktérium szempontjából ezek a piciny kamrák a legpiszkosabb helyeknek számítanak a felsoroltak közül.

Legközelebb tehát, ha repülőgépen szeretnétek csinálni, jusson eszetekbe: hasznos, ha egymáson kívül nem nagyon értek hozzá semmihez.

2. Az edzőterem öltözője

Az öltözőben szexelni különösen felvillanyozó lehet: edzés után, amikor a megerőltetéstől szépen feszülnek az izmok, kipirosodott a bőr és ígéretes domborulatokat rejt az edzőruha, sokan kapnak kedvet a másik nem kóstolgatásához. Az izgalmakat fokozza, hogy gyakorlatilag bárki, bármikor rányithat a párra.

Ezek a helyek azonban nemcsak a sportolóknak és a bakancslistás pároknak vonzók, hanem számos láthatatlan vendégnek is. Általában meleg, párás, a zuhanyzás miatt pedig sokszor nedves helyről van szó, ahol nem ritka az izzadság, a padlón és az öltözőpadokon hemzsegnek az E.coli, MRSA, norovírus és a különböző bőrbetegségek hordozói. A kutatók arra hívják fel a figyelmet: kétszer is gondold meg, hova ülsz, vagy fekszel az öltözőben.

3. Parkok és játszóterek

Noha az utóbbi már-már beteges ötletnek tűnhet, a gyerekek és a bakancslista-párok általában nem azonos időben használják - mondjuk úgy, eltérő céljaikra. Egy nyilvános vécéhez képest egy mászóka vagy egy pad nem tűnhet túl piszkosnak, de gondolj bele: láttál már valaha embert, amint a csúszda korlátját mossa? Mi sem.

A különböző influenza-vírusok szabadon repkedhetnek körülöttetek éppúgy, mint az emberektől és állatoktól származó láthatatlan élőlények. A simogató szellő és a friss levegő vonzó lehet, de ha a párotokkal egy ilyen hely mellett döntötök, gondoljatok az elkapható fertőzésekre is!

4. Vízpart

A strand az egyik legklasszikusabb helyszín mind közül, majdnem mindenki fantáziáját beindítja. És majdnem mindenki látott már olyan párt, aki a medencében, vagy egy félreeső bokros helyen keveredett lágy légyottba.

A baciknak azonban a strand éppen olyan klassz szórakozás, mind neked: kellemes meleg a víz és sok az ember. Ahol pedig sok az ember, ott szemét is akad, és persze madarak: a természetes vizekben pedig még a benne élő állatokkal is számolni kell, akik nemcsak a táplálkozást végzik a vízben, hanem az ellenkezőjét is. Csúnya vége lehet egy meggondolatlan kalandnak.

5. Moziterem

Ha a pároddal épp a bakancslistátok megrövidítésén dolgoztok, nyilván a hátsó, kihalt székeket veszitek célba, ahol jótékony homály borul rátok, ám fontos tudnotok, hogy ezzel a többi párocska is így van. Meglehetősen nagy a valószínűsége, hogy nem ti vagytok az elsők azokon a székeken, amik puhák és kárpitosak, tisztítani azonban nem igazán szokták őket (a popcorn lesöprésén kívül). Ne felejtsétek el, hogy a bacik ugyanolyan háborítatlanul dáridózhatnak rajtuk, mint az emberek!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanotok a szex-bakancslistátok megrövidítéséről, csak legyetek fokozottan óvatosak: nem árt, ha van nálatok néhány fertőtlenítős kendő, vagy egy tiszta pokróc, lepedő, amit magatok alá tudtok teríteni - és ami váratlan meglepetés esetén nem csak ápol, de el is takar;).

Kellemes és biztonságos kísérletezést kívánunk!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön