erogén zónák
Egészségmagazin.com   |   2017.02.22.

Hogyan nyűgözd le a pasidat az ágyban? – 5 titkos orgazmus-pont

A férfiak testi érzékenysége furcsa dolog: a nők egy része szerint a pasik teste egy bizonyos pont kivételével érzéketlen fadarab, mások viszont azt állítják: párjuk teste egyetlen nagy erogén zóna. Az igazság valahol a kettő között van, mi pedig segítünk abban, hogy megtaláld az 5 legérzékenyebb pontot, amivel garantált a siker!

reklám vége

Legyünk őszinték: titokban minden nő vágyik arra, hogy szex közben lenyűgözze a párját. Ez ugyanis nem erőviszonyokról vagy alá-fölérendeltségről szól, egyszerűen jó érzés látni, ha a pasi ránk meredő, párás-elégedett tekintete azt üzeni: csodálatos vagy!

Szextippek és trükkök százai keringenek mindenfelé, amelyek varázspózokról, -módszerekről és segédeszközökről szólnak. Ezeknek jó része valóban működik, más része azonban totális átverés, amivel hiába is próbálkoznál, annyi izgalmat sem okoz, mint a légfrissítő címke olvasgatása.

Az erogén zónák feltárása örök téma, hiszen a nyilvánvaló területek mellett számos olyan pont van, amiről nagyon kevés nő tud, pedig valóságos szex-kapcsolók a férfiakon.

5 titkos orgazmus-pont a férfitesten

Az alsó ajak külső része

Az ajkak mindkét nemnél érzékeny pontok, a férfiak alsó ajkai azonban különösen bővelkednek az idegvégződésekben és telis-tele vannak olyan receptorokkal, amelyek ingerlése beindítja a pasit.

Tipp: Csókolózás közben, ha finoman ajkaid közé veszed az alsó ajkát és a nyelved hegyével óvatosan fel-le simogatod, szexuális impulzusok egész sorát indíthatod el benne.

A nyak közepe

Sok nő szereti csókolgatni és gyengéden harapdálni a párja fülét és annak környékét, ami igencsak élvezetes a férfinak, ám a legfontosabb rész legtöbbször kimarad mókából. Ezen a tájékon ugyanis az ádámcsutka fölötti pont a legérzékenyebb.

Tipp: Fektesd a párodat a hátára, hogy kényelmes legyen. Ingereld, simogasd, finoman csókolgasd az ádámcsutkája körüli és fölötti részt. Vigyázz, mert ha túl durván csinálod, kellemetlen lehet és az egész, a visszájára sülhet el.

Mellbimbó

Sokan úgy gondolják, hogy a férfi mellbimbóinak semmi funkciójuk nincsen, csupán az evolúció apró maradványai. Egy dologra azonban biztosan jók: ezek is az 5 legérzékenyebb pont közé tartoznak, így fontos részei lehetnek egy kis huncutkodásnak.

Tipp: Mivel a mellbimbók a férfiaknál is érzékenyek, a legjobb a fagyinyalás-technika, az ajkaiddal ugyanis sokkal óvatosabban és érzékibben tudod ingerelni a párodat. Hogyan? csináld ugyanazt a mellbimbóival és környékükkel, mint a fagyival: nyalogasd körkörösen, majd iktass be egy-egy nagyobb nyelvmozdulatot. Meg fogsz lepődni, mennyire fogja élvezni!

A boka alatti mélyedés

Minden embernek van Achilles-pontja, ez pedig a boka kidudorodása alatti mélyedés, épp félúton a sarka felé. Ez a pont erősíti az orgazmust, ha a jó pillanatban nyomják meg.

Tipp: A legjobb, ha fordítva „ülsz" a párodon, így könnyen hozzáférsz a lábaihoz. Ahogy közeleg a csúcspont, nyúlj oda a bokájához: érezni fogod a pulzusát. A lüktetés ütemében nyomogasd finoman a boka alatti pontot, erősebb lesz tőle az orgazmus.

A gát

Bizony, a férfiaknak is van ám gátjuk, és ez is az érzékeny pontok közé tartozik. Bár néhány férfi féltő gonddal óvja ezt a területet, ha ügyesen nyúlsz hozzá, nemcsak hogy hagyni fogja, de legközelebb egyenesen könyörög majd neked, hogy csináld újra.

Tipp: Mielőtt beléd hatolna a misszionárius pózban, nyúlj oda finoman a megfelelő helyre, emeled meg a „csomagját" és az ujjaiddal lágyan nyomd meg az érzékeny pontot. Emelgesd a csomagot és gyúrd a pontot egyszerre, ezzel mélyebbé és hosszabbá teheted az orgazmust a férfinak.

Van élet tehát a férfi „legnemesebb testrészén" túl is: ha megtanulsz bánni a fönt felsorolt 5 orgazmus-ponttal, azzal nemcsak erősebb és hosszabb orgazmust okozhatsz a párodnak, de azt is elérheted, hogy ezentúl valóságos istennőként tekintsen rád, hiszen pontosan tudni fogod, hogyan tedd boldoggá.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön