első évforduló
Egészségmagazin.com   |   2016.04.24.

Az első évforduló ünneplésének 3 sarkalatos pontja

Közeledik az első évforduló, és nem tudjátok, hogy ünnepeljétek? Szeretnél valami különlegeset, de jut eszedbe semmi? Igazi meglepetést szeretnél szerezni a párodnak a 365. együtt töltött napon, de nincs ihleted, mi lehetne az? Körbejártuk az első évforduló megünneplésének 3 legfontosabb területét, és hoztunk néhány ötletet, hogyan ünnepeljétek.

reklám vége

Az első évforduló eljövetele egy kapcsolatban meghatározó esemény, mérföldkő. Egy jel, ami azt mutatja, hogy párként megtaláltátok a módját, hogy működjenek a dolgok köztetek, és magasabb szintre léphettek. Valószínűleg már túléltétek az első nagy veszekedést, megismerkedtetek egymás barátaival és családjával, utaztatok már együtt, és szó esett a közös jövőről.

Ha ezek mind ki vannak pipálva, akkor gratulálunk, kezdődjék az ünneplés! :)

Az első évforduló alkalmával majdnem minden pár valami különlegeset szeretne, de van 3 dolog, ami szinte minden évfordulóban ugyanaz!

Egy különleges randi

Milyen legyen az évfordulós randi? Romantikus? Izgalmas? Extrém?

Ez a pártól, hobbijaiktól, habitusuktól függ. Figyelmes férfiaknak a tervezés egyszerű lesz, mert a hölgyek általában elég egyértelműen célozgatnak azzal kapcsolatban, hogy milyennek szeretnék az első évfordulós randit. Csak oda kell figyelni rájuk!

Nőknek kicsit nehezebb, mert a legtöbb pasi nem az a célozgatós fajta.

Szép gondolat például, ha újraélitek az első randitokat, vagy a megismerkedés pillanatát, de dönthettek úgy is, hogy az első évforduló legyen extrém: egy közös ejtőernyőzésre, vagy sétarepülésre garantáltan mindketten emlékezni fogtok. Ha kevésbé vagytok bevállalósak, vonuljatok el valahova egy hétvégére, élvezzétek a nyugalmat, és hogy csak egymásra kell figyelnetek!

Az ajándék

Mit adj a párodnak? Ez örök kérdés. A tanulmányok szerint az átadás pillanatában a tárgyi ajándékoknak örülnek jobban az emberek, de hosszú távon az élmény-alapú ajándékok maradandóbbak mindenki életében. Az ékszer és a fehérnemű tehát azonnali, de gyorsan múló örömet okoz, ha kicsit kreatívabbnak szeretnél tűnni, akkor vegyél jegyeket a kedvenc együttesének koncertjére, vagy ajándékozz egy bérletet a rég tervben lévő főző-, barista- vagy erotikus masszázstanfolyamra. Ezek ráadásul olyan ajándékok, ami mindkettőtöknek örömet okoz majd!

A szex

Abban majdnem biztos lehetsz, hogy a párod is gondoskodni fog róla, hogy a randinak ez a része jól sikerüljön! Az évfordulós szex mindig valami különleges: ilyenkor vadonatúj fehérneműkről lebben le a lepel, esetleg új pózok, , vagy is előkerülhetnek. Általában a pár mindkét tagja próbál kreatívabb lenni az átlagosnál!

Ha még nem tudod, mivel lepd meg a párod, meríts ihletet című cikkünkből, vagy írásunkból.

Összefoglalva: ha egy kis kreativitással és figyelmességgel lenyűgözöd a párod, az első évforduló máris egy emlékezetes mérföldkövévé válik majd a kapcsolatotoknak, és közösen tervezhetitek a következő éveket is!

Boldog évfordulót kívánunk!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön