szexjáték
Egészségmagazin.com   |   2016.03.12.

4 izgalmas játék a hálószobában

Kevés lehangolóbb dolog van a rutinszerűvé vált, ellaposodott szexuális életnél. Ha pedig a kreativitás tetőfokát a misszionárius-póz megvillantása jelenti, ott tényleg nem számíthatsz sok izgalomra, pedig a jó szex egy párkapcsolat legfőbb összetartó ereje lehet! A mai cikkünkben hoztunk neked néhány izgalmas játékot, ami felpezsdítheti az illatos tavaszi éjszakákat!

reklám vége

Az unalmassá vált „éjszakai élet" ellen sokan sokféle módszert bevetnek, és néhány izgalmas kalandról mi is írtunk már: sokat segíthet, ha közösen néztek felnőtt filmeket, de extrém esetben akár egy harmadik felet is bevonhattok. Ez utóbbival persze csak óvatosan, érdemes betartani az édeshármas legfontosabb alapszabályait. Persze a fenti két példa a vágynövelés tárházának két véglete: a pornófilmekkel akár a szemérmesebbek is megpróbálkozhatnak, míg az édeshármas már inkább vagányabb pároknak való, akik nem riadnak vissza az extra fűszerezéstől.

De mi a helyzet a kettő közti izgalmakkal? Nem érdemes átugrani a köztes lépést, hiszen számtalan olyan játékszert lehet már beszerezni, ami pikánsabbá, izgalmasabbá, vagy éppen intimebbé teszi a hálószobai programokat, de még nem tartoznak az extrém kategóriába.

4 szexjáték felnőtteknek

1. Vágyfokozók

A hálószobai játékszereket emlegetve általában ez jut eszébe legkevésbé az embernek, pedig számtalan olyan étrend-kiegészítő létezik, ami segít izgalmasabbá tenni a hétköznapokat.

Sokan azt hiszik, hogy erre csak akkor van szükség, ha potencia-problémák adódnak, pedig a férfierőt fokozó, vagy az orgazmust késleltető tabletta a normális szexuális életet is igencsak felpezsdítheti!

A legálisan kapható szerek egyszerű étrend-kiegészítő készítmények, nem gyógyszerek, vagyis semmilyen mellékhatásuk sincs.

Ne legyetek szégyenlősek, bármelyiket érdemes kipróbálni!

2. Síkosítók

A síkosítóhoz sem csak problémák esetén nyúlhattok: ezerféle típusa az eprestől a hűsítőn át a klasszikusig. Ugye nem kell elmondanunk, milyen fantasztikus érzés, amikor nem csak sikamlósabbak a dolgok, hanem kellemesen hidegek, vagy éppen izgalmasan forróak is?

Számtalan olyan masszázsolaj is létezik, ami egyben síkosítóként is használható, így akár egy kellemes, esti masszázs is valami egészen másba csaphat át.

A síkosítóknál azonban fontos odafigyelni arra, hogy az adott termék kompatibilis-e az óvszerrel, hüvelykrémmel, vagy más fogamzásgátló eszközzel, ha el akarjátok kerülni a gyermekáldást.

3. Különleges óvszer, mint szexjáték?

Apropó, óvszer: sokak számára ez csak egy fölösleges macera, pedig az óvszereknek is számtalan izgalmas variációja van már, amivel a legszemérmesebb párok is bátran kísérletezhetnek. Van olyan, ami élethű érzést ígér, mintha ott sem lenne, míg mások bordázottak, vagy éppen az ejakuláció késleltetésével nyújtják el a dolgokat. És olyan is, amik minderre egyszerre képesek.

Ha kedvetek támad kísérletezni, vehettek olyan csomagot is, amiben különleges válogatás van, hogy minden élmény új legyen: ízesített, bordázott, síkosított...

4. Szexjáték bevállalósabbaknak

Szeretitek a merészebb dolgokat? Akkor jöhetnek a játékszerek: a különböző vibrátorok között találtok olyat is, amiket kifejezetten pároknak készítettek, közös játékra: van olyan, ami csak „bemelegítésre" szolgál, és van olyan, ami a G-pont és a csikló egyidejű kényeztetésével juttatja el a hölgyeket a csúcsra.

Csak egy a fontos: közös játék során a játékszer ne helyettesítse az igazit, és mindenkinek egyenlő arányban jussanak orgazmusok:).

Persze semmi nem kötelező, minden rátok van bízva; sokszor az is elég, ha csupán egymással-egymáson játszotok, mint két, csodálatos hangszeren.

Kellemes kísérletezést és izgalmas éjszakákat kívánunk!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön