szex, szexuális élet
Egészségmagazin.com   |   2016.02.19.

5 tipp, hogyan dobd fel a szexuális életed!

Úgy érzed, hogy egyre laposabbak az éjszakák a hálószobában? Vannak dolgok a szexben, amiket mindig szívesen kipróbáltál volna, de sosem mertél? Változtass! Íme 5 dolog, ami megfűszerezheti a szexuális életeteket.

reklám vége

Szinte elkerülhetetlen, hogy a szex - mint minden más az életben, amit egy-két alkalomnál többször csinálunk - szokássá, előbb-utóbb pedig unalmassá váljon. Minden együttlét ugyanúgy zajlik Ugyanazok a mozdulatok, ugyanaz az előjáték, semmi újdonság? Pörgessétek fel a szexet!

Az alábbi tippek talán egy kicsit merészek elsőre, ezért fontos, hogy beszéljétek meg előre a pároddal, és ha valamelyikőtöknek ellenérzése van, akkor kezdjétek kicsiben, vagy próbáljatok ki helyette inkább valami mást.

De az is fontos, hogy lehetőség szerint nyitottan álljatok az újdonságokhoz, hiszen könnyen lehet, hogy ami elsőre furának tűnik, az észveszejtően jónak bizonyul élőben.

A legfontosabb, hogy mindketten élvezzétek a dolgot!

1. Küldj pajzán üzeneteket!

Ez akkor kifejezetten hasznos, ha néhány napot távol töltötök egymástól. Egy szexi, esetleg egészen mocskos hangvételű hangüzenet felkorbácsolhatja a vágyakat, hogy felfokozott állapotban legyetek, amikor végre újra találkoztok. Ha a hangüzenetet elsőre merésznek tartod, maradhatsz a szöveges üzeneteknél is, a szex-chat is nagyon izgató tud lenni.

2. Nézzétek meg magatokat!

Annak a gondolata, hogy valaki néz szex közben, önmagában izgató lehet. Akkor is, ha te vagy a néző. Erre tökéletesen alkalmas, ha egy nagyobb tükör közelségében estek egymásnak, így minden mozdulatotokat kívülről is láthatjátok, és máris olyan, mintha egy erotikus film szereplői lennétek. Ennél azért bevállalósabbak vagytok? Készítsetek házi készítésű felnőtt filmet! Természetesen kizárólag abban az esetben, ha mindketten egyformán akarjátok. Talán nem is gondolnád, hogy mennyire izgató tud lenni ez az egész. Próbáljátok ki!

(Fontos, hogy ha okos eszközzel készítitek a filmet, akkor kapcsoljátok ki az automatikus felhőbe szinkronizálást;))

3. Nézzetek együtt pornót!

Ne hidd, hogy a felnőtt filmek csak a férfiakat érdeklik, sőt. Egy közös filmezés meghozhatja az alaphangulatot a hancúrozáshoz is, ráadásul segíthet kiszakadni a stresszes mindennapokból, hogy valami egészen másra hangolódjatok rá. Ha kezdő vagy a témában, akkor kezdjétek a dolgot kifejezetten nőknek készült (igen, már ilyen is van!) filmek megnézésével, ahol nagyobb hangsúly van az érzékiségen és az erotikán, mint az egyszerű és unalmas reszelésen.

4. Engedd át az irányítást!

Mindig is izgatott a gondolat, hogy alárendelt pozícióba kerülj az ágyban? Nem vagy egyedül. Persze nem a legdurvább szado-mazoval kell kezdeni, de azért egy kis szerepjáték nem árt. Osszátok le a szerepeket, és te legyél az alárendelt fél, aki különféle utasításokat kap az ágyban. Ha egy szinttel tovább léptek, akkor a szerep fokozható egy kisebb, de igen izgató fizikai korlátozással, például a kikötözéssel. Most se gondolj semmi durvára: egy selyemsál a csuklókra, és a szigorú parancs, hogy meg se próbáld levenni. Ezután már tényleg a párodnál lesz az irányítás...

A játék természetesen oda-vissza működik, legközelebb te lehetsz a domináns, és te mondhatod meg, mit kérsz, vagy mit fogsz tenni a másikkal.

5. Rázd fel a fülledt perceket!

Nem csak átvitt értelemben, hanem szó szerint. „Minden háztartásban találunk egy vibrátort" - mondhatnánk, ha egy főzőműsorban lennénk, de persze nem biztos, hogy mindenkinek van egy kis rezgő pajtása (leszámítva az okostelefont, de azt talán mégse használjátok). Szerezettek be egy vibrátort és indulhat a móka! Az újdonság és a közös kísérletezés megfűszerezi majd a szeretkezés pillanatait. Ha eddig úgy gondoltad, hogy a nőknek találták ki és csak számukra okozhat élvezetet, nem is tévedhettél volna nagyobbat! Próbáljátok ki közösen, és meglátjátok majd ti is!

Tetszett a cikk? Oszd meg a pároddal is és próbáljatok ki valami újat ma éjszaka!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön