Valentin-nap
Egészségmagazin.com   |   2016.02.13.

10 szexi tipp Valentin-napra

Már csak 1 nap, és itt a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap. Kezded már megunni ezt a napot? Idén február 14-én szeretnél túllépni a mécses - szivecskés plüss - vörös rózsa hármasán? A Valentin-nap a legjobb alkalom arra, hogy valami újat próbáljatok ki pároddal a hálószobában! 10 ötlet, amivel felpezsdíthetitek a Bálint-napot.

reklám vége

Bár a világ országai között akad, ahol a barátok, családtagok is felköszöntik egymást Valentin-nap alkalmából, Magyarországon elég egyértelműen párkapcsolati ünnep ez. És ha már párkapcsolat, miért ne fűszereznétek meg az éjszakát némi újdonsággal, finomsággal?

Ha kipipáltátok a romantikus vacsorát, és a különleges, Valentin-napi randevút, akkor jöhet az ünnep izgalmasabb része:)!

10 tipp, amitől igazán különleges lesz a Valentin-nap

1. Öltözzetek ki! Aztán meg vetkőzzetek le...

Ha a szürke mindennapok rohanásában ritkán van időtök saját magatokra, akkor ez egy kiváló alkalom, hogy kilépjetek a megszokott mindennapokból.

Vegyétek elő legelegánsabb, legszexibb ruháitokat és költsetek el együtt egy romantikus vacsorát, akár otthon! Nem is gondolnád, hogy mennyivel izgatóbb a blúzt, inget lehámozni valakiről, mint a mackófelsőt, és a pizsamanadrágot!

2. Masszírozz!

A masszázs tökéletes módja az ellazulásnak, a mindennapi stressztől való megszabadulásnak és az egymásra hangolódásnak. Szerezz be masszázsolajat, gyújts néhány gyertyát, és már jöhet is az egész testes kényeztetés! Hidd el, a végén te is biztosan jól jársz majd...

3. Valentin-napi konyhai meglepetés

Készíts párodnak komplett Valentin-napi vacsorát! Az interneten számtalan receptet afrodiziákum-receptet találhatsz, de mi is írtunk egészséges Valentin-vacsoráról!

A menü elfogyasztása után pedig ne is menjetek el a hálószobáig, a konyhában is lehet izgalmas dolgokat művelni...

4. Szállodai éjszaka

Ha igazán nagy meglepetést szeretnél párodnak, akkor menjetek el egyetlen éjszakára egy menő szállodába. Egy éjszaka ára még a drágább helyeken sem annyira vészes, a teljes körű kényeztetés (jacuzzi, masszázs, vacsora, szex) után pedig mindketten kipihenten, és egy remek élménnyel gazdagodva folytathatjátok közös életeteket.

5. Fürödjetek együtt!

Persze fürdeni azért jó eséllyel amúgy is szoktatok, de most nem a tisztálkodáson van a hangsúly, hanem a közös zuhanyzáson, vagy fürdésen! Mécsesek, egy-egy pohár pezsgő és a forró víz csodákra képes! Csak figyeljetek oda, nehogy túl magas legyen a vízszámla...

Az illatos fürdővízzel töltött kád inkább a relaxálás, a romantikázás terepe, míg a zuhany alatt inkább a szenvedélyek kelnek életre. Válasszatok, melyikre vágytok ma este?

6. Egy szexi kártyajáték?

Gyakorlatilag bármelyik kártyajáték erotikussá alakítható, néhány sztriptíz-elem, vagy más jellegű ellenszolgáltatások bedobásával! Készítsetek néhány koktélt, használjátok a fantáziátokat és játékra fel!

7. Kocsikázzatok!

Ugorjatok vissza az 50-es évek amerikai romantikus filmjeihez és vacsora után autózzatok egyet! Válasszátok ki a város egy rejtett pontját, ahonnan gyönyörű a kilátás! A folytatás már csak rajtatok múlik, legyetek újra 18 évesek!

8. Éjszakai mozi?!

Valentin-nap és mozi?! Kicsit unalmas és elcsépelt ötletnek hangzik. Egy kis összebújás, vagy néhány titkos érintés azonban a legunalmasabb filmet is izgalmassá teheti.

9. Előjáték örökké!

Told el az előjáték intenzitását és hosszát a végsőkig! Olyan új és lehengerlő élmény lesz ez párod számára, hogy a legváratlanabb alkalomkor fogod visszakapni az élményt, mégpedig kamatostul.

10. Ébreszd fel!

Felébredsz az éjjel közepén? Repetázzatok! Simogasd éberre párodat, lepd meg egy éjszakai „ Valentin-napi meglepetés" szerelmeskedéssel - és utána aludjatok tovább egymás karjaiban.

Tetszettek a tippek? Küldd el a párodnak, és kérd meg, hogy válasszon ki hármat!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön