Szelfi
Egészségmagazin.com   |   2017.09.29.

Szelfi, mellfi, assfi – így pörgesd fel a párkapcsolatod képekkel?

Szeretnél valami színt vinni a kapcsolatodba? Sok időt töltötök külön, de nem szeretnéd, hogy elmúljon a kettőtök közti lángolás? Hallottál már a szextingről, a mellfiről és az assfiről? Most bemutatjuk neked, hogyan használd ki az új őrületeket a párkapcsolatod felizzítására...

reklám vége

A mostani divat, a szelfi (önarckép) készítése után elszabadult a „pokol" - egyre több lány már nem csak az arcát, de sokszor a mellét vagy a fenekét teszi a szelfi középpontjába, és a közösségi profil reflektorfényébe. Ezeket találóan már mellfinek, boobfie-nek, vagy assfinek is hívják. Érdekel, hogyan fordíthatod a párkapcsolatod javára ezt a trendet?

Felejtsd el a közösségi hálót!

Itt nem csak az a fontos, hogy ha hazaér a párod, akkor tedd le a telefont, és foglalkozz vele, hanem az is, hogy ne állj be a sorba. Ez a trend elsősorban az Instagramon, majd a Twitteren és a Facebookon lett egyre népszerűbb. Ahogy a közösségi háló különböző platformjait elárasztották a női mellek és fenekek, úgy dőltek a lájkok is a férfi felhasználóktól. Ez azonban nemhogy nem segít majd, de egyenesen ront a kapcsolatotokon, tehát érdemes privátban, diszkréten intézni a dolgot, bármennyire is 100/100-as lett a kép.

Ha kizárólag a párodnak küldöd el a fotót, ráadásul pikáns helyzetben, akkor garantáltan rád fog gondolni egész nap, és alig várja, hogy újra együtt legyetek! Ez biztosan felpörgeti a párkapcsolatotokat...

Hogyan készíthető ízléses mellfi vagy assfie?

Válassz ki maximum kettő, igazán szexi fehérneműt, illetve egy magassarkút - a magas sarkak kerekítik a feneket, majd meglátod! Fontos, hogy a magassarkú ne teli talpas legyen, mindenképpen vékony sarokkal bírjon, az az igazán szexi. Figyelj oda a háttérre: vagy egy üres, egyszínű falat válassz, vagy (a legérzékibb képekhez) az ágyat. Szennyes ruhák, csokipapír vagy a gyerek cumisüvege semmiképpen ne lógjon a képbe! Engedd ki a hajad, az mindig vadóc külsőt ad, és egy kis smink is mehet, de ne vidd túlzásba.

Most kivételesen azt javasoljuk, hogy nézz körül a közösségi platformokon, és meríts ihletet az ott látható képekből - ha beleásod magad a témába, kifejezetten szofisztikált, erotikus képeket is találhatsz!

Ízlésesség mindenekfelett

Egy mellfi vagy assfi sem lesz kívánatos, ha az olcsó pornómagazinok nyersességével készül. Figyelj oda a részletekre, ne csak a megmutatni kívánt testrészed foglalja el az egész képet. Mellfit készíthetsz angyali mosollyal, tüzes tekintettel is, vizes hajjal, épp-most-szálltam-ki-a-medencéből-stílusban, assfihez pedig tökéletes a magassarkú - csak állj háttal a kamerának, úgy, hogy a képben deréktól lefelé legyél benne. Ezt bejátszhatod egy vékony, feszülős nyári ruhával is, egy „nézd kicsim, milyen rucit vettem"- üzenettel. Garantáltan nem fogja érdekelni a ruha, maximum az, hogyan szedheti le rólad. Próbálgasd a pózokat, mindenkinek más az előnyös. Használj a telefonnak támaszként könyvet vagy szelfibottal is ügyeskedhetsz - légy kreatív! Sok telefon képes már hangvezérlésre is képeket készíteni, vagy használhatod az időzítőt is, így nem kell kitekert karral még a telefont is tartanod. Ne félj egy kicsit megvadulni és kibújni a megszokott bőrödből, de ne is vidd túlzásba, mert az már taszító lehet.

Az ideális mellfi titka: a fények és az időzítés

Készíthetsz halvány, gyertyafényhez hasonló félhomályban képeket, csak figyelj rá, hogy ne legyen szemcsés a kép, mert az élvezhetetlen. Ha napfényes helyen készülnek a képek, soha ne állj háttal a napnak, de teljesen szembe sem, mert úgy fogsz kinézni, mint akit most engedtek ki 20 év pincefogságból. Próbálj úgy állni, hogy oldalról érjen a nap fénye, így minden tisztán és szépen látható lesz. Ha úgy ítéled meg, hogy kész a tökéletes kép, ne küldd még el! Várj addig, míg már nincs messze a találkozás. Két-három órával előtte már szabad a pálya, belemehettek akár a „ki-mit-csinál-a-másikkal-majd-amikor"-játékba is, csak vigyázz, mit írsz le: nem jó, ha feltüzeled, aztán élőben nyuszi vagy! Soha ne küldj el neki 70 képet, még akkor se, ha mind csodás: egyszerre csak max 3-at, 3 különbözőt, ugyanis maximum ennyire fog tudni koncentrálni, és ennyivel nem válsz unalmassá. A többit tedd el későbbre;).

Utómunkálatok

Nem kell photoshoppolni a képet, mint a magazinokban, főleg, ha nem nagyon értesz a programhoz. Ne felejtsd, hogy téged szeret, a kis apró hibáiddal együtt.

Utómunkálatok alatt itt most arra célzunk, hogy amikor hazaér, ne egy kupis lakásban fogadd őt, éppen pizzát kajálva mackónadrágban: szegény egész nap miattad nem tudott a munkájára koncentrálni, és nagy vágyakkal ment haza, te meg porig rombolod az illúzióit. Várd egy lenge kis ruhában, ha igazán galád akarsz lenni vele, csak egy vékony tangát vegyél alá, és illegesd magad előtte, persze finoman. Ha a városban találkoztok, elő a tűsarokkal, a nyári ruha akkor is játszik, egy csinos fehérneművel persze. Csábítsd el újra, de előtte gondoskodj megfelelő helyről, mert garantáltan jókedvűen mentek haza!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön