tesztoszteron injekció
Egészségmagazin.com   |   2017.09.13.

Tesztoszteron-injekció növelheti a férfiak péniszét

A pénisz mérete... meglehetősen kínos kérdés. Számtalan „csodaszer" kering a neten, amik hosszabbat, nagyobbat, vastagabbat ígérnek, de ezeknek a kipróbálását semmiféleképpen nem ajánljuk. Most viszont egy kezelés mellékhatása valóban megoldást jelenthet erre a problémára.

reklám vége

Aki már tévedt valaha is felnőtt oldalakra, vagy akinek az email fiókját támadták már be spamekkel, az tudja, hogy az internet szerint mi sem egyszerűbb, mint hosszabb, vastagabb, keményebb péniszt csinálni magunknak. Persze amilyen szépen hangzik ez elméletben, annyira kétséges a módszer a valóságban, ezért semmiféleképpen nem ajánljuk.

A közelmúltban azonban egy férfinek - egy kezelés mellékhatásaként - valóban duplájára nőtt a pénisze, ami reményt adhat azoknak, akik hatékony és biztonságos méretnövelésre vágynak.

A hipogonadizmus és annak kezelése

Egy hipogonadizmusban szenvedő 34 éves pakisztáni férfi a gyógykezelést követően óriási változásokon ment keresztül - szó szerint.

A hipogonadizmus az a jelenség, amikor a férfi szervezete nem termel megfelelő mennyiségű tesztoszteront, és a nemi jellegek fejlődése elmarad a normálistól. Az érintett betegnek például szinte egyáltalán nem nőtt bajsza, szakálla vagy egyéb testszőrzete, ezen felül a pénisze sem növekedett megfelelő ritmusban: 34 éves kora ellenére a nemi szerve egy 12 éves kisfiú szervéhez volt hasonló. Reggeli merevedéseinek száma jóval kevesebb volt az elvárható, egészséges mennyiségnél, és az ejakulációja is ritkaságnak számított.

A hipogonadizmus általában már magzati korban kialakul, ilyenkor a genetikailag fiú csecsemő nemi szervei hüvelyszerűvé fejlődhetnek vissza, de előfordulhat, hogy csak tinédzserkorban jelentkezik. Ezt követően a testszőrzet nem növekszik megfelelően a test egyik részén sem, továbbá a mutálás is sikertelen lesz, vagy kevésbé lesz férfias hangja. Nagyon ritka azonban, hogy ezt a betegséget tinédzserkor után, 34 évesen diagnosztizálják.

 

A pakisztáni férfi kezdetben csupán a szőrzetnövesztés hiánya miatt kereste fel Karachiban az Aga Khan Egyetemi kórházat, azonban a konzultáció során megnyílt orvosai előtt, és elárulta: máshol is akadnak problémák. A vizsgálatok során kiderült, hogy a férfi mind péniszének hosszát, mind a heréi méretét tekintve feleakkorával rendelkezett, mint egy átlagos, vele egykorú egészséges férfi. Az orvosok ezután tesztoszteron injekció-kúrát írtak elő neki, hogy pótolhassák a szervezetéből hiányzó hormonokat. A kilenc hónapos kúra eredményeképpen a férfi pénisze a kúra előtti 5 centiről 9.5 centisre nőtt, valamint a heréi nagysága is megduplázódott.

Bár a legtöbb férfi nem vár ilyen sokáig a vizsgálattal, az orvosok mégis úgy gondolják, nem ő volt az egyetlen felnőtt férfi, aki tudtán kívül hipogonadizmusban szenved.

A tesztoszteron-injekció a megoldás a pici péniszre?

Fontos hangsúlyozni, hogy a fenti esetben egy létező, diagnosztizált betegség kezeléséről volt szó, mely orvosi felügyelet mellett zajlott. A kezelés célja a felnőtt férfi hormon-egyensúlyának helyreállítása volt, a pénisz növekedése „csak" mellékhatás. Bármennyire is vonzó az eredmény, senki ne próbálja ki otthon! A saját egészséged érdekében soha ne vegyél kétes eredetű csodaszereket, és ne kezdd el hormonokkal bombázni szervezeted! Ha csupán a méretekkel van a probléma, akkor fontos szem előtt tartani, hogy ezeket a hiányosságokat megfelelő odafigyeléssel könnyű áthidalni, és nem fog a partnered panaszkodni. Amennyiben máshol is jelentkeznek bajok, mint a fenti esetben, akkor pedig érdemes orvoshoz fordulni, és tesztoszteron-injekció helyett az általa előírt gyógykezelést betartani.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön