szexi karácsonyi ajándék
Egészségmagazin.com   |   2015.12.22.

Dobd fel a karácsonyotokat szexi karácsonyi ajándék-tippjeinkkel!

Nem vagy egészen biztos benne, hogy mit adj párodnak karácsonyra? Szeretnéd egy kicsit felrázni a kapcsolatotokat? Mondunk néhány igazán szexi karácsonyi ajándékötletet, melyek garantálják a forró perceket!

reklám vége

Neked is problémát jelent, mivel lepd meg a párodat karácsonyra?

Bizonyos kutatások szerint minél régebb óta van együtt a pár, és minél jobban ismerik egymást, annál nehezebb igazán meglepni a másikat. A probléma ugyanis éppen az, hogy valami nagyon különlegeset, nagyon extravagánsat akarnak, lehetőleg olyat, ami felülmúlja a tavalyit. Ennek pedig általában az a vége, hogy kifutnak az időből, és idén is csak zokni és sál lesz a fa alatt.

Szerencsére ugyanez a tanulmány azt is kimutatta, hogy a párok idővel sokkal jobban értékelik az élmény-alapú ajándékokat, mint a kézzel fogható tárgyakat, ezért valószínűleg egy erotikus este sokkal jobb meglepetés, mint az 50. nyakkendő!

Szexi karácsonyi ajándék-tippek

  • Szexis fehérnemű

Talán nem kell magyarázni, hogy miért lehet jó választás egy szexi fehérnemű: egy igazán jó darab gyorsan beindítja a fantáziát. Nők esetében igen könnyű a választás, elég egy szép, csipkés bugyi, vagy lenge kombiné, és már indulhat is a móka!

Talán nem gondolnád, de férfiak számára is léteznek egészen szexi alsóneműk!

Egy gyors internetes keresés után meglátod, hogy a férfiaknak is van mit választani, léteznek egészen átlátszó, falatnyi darabok, amik egyenesen a letépésre várnak; sőt, karácsonyi vagy Mikulásos tematikájúak is, amik legtöbbször egy kicsit viccesek, de általában ki is hangsúlyozzák a lényeget.

Ha férfi vagy, és szexis fehérneművel szeretnéd meglepni a párodat, akkor érdemes előtte titokban körülnézni a fehérneműs fiókjában, hogy tisztában legyél a méretekkel és az általa preferált fazonnal. Ezzel egyrészt elkerülheted a kellemetlen pillanatokat a fehérneműboltban, amikor 10 másik sorstársaddal nézitek kétségbeesetten a rengeteg méretet és formát, másrészt elsőre eltalálhatod a tökéletes ajándékot, amit azonnal felvehet a párod.

Nincs is annál hangulatrombolóbb, mintha az ajándékot nem lehet felvenni, mert 27-én vissza kell vinni kicseréltetni!

szexi karácsonyi ajándék bugyi

Egy szexi karácsonyi ajándék, amit a későbbiekben is szívesen hordasz

  • Erotikus társasjáték

Szerettek társasozni? Végülis mindegy is, az erotikus társast ugyanis garantáltan imádni fogjátok! Több ilyen játék létezik már, melyeket kifejezetten pároknak készítettek. Ezek során általában különféle feladatokat kell teljesíteni, melyek ezek egy egyszerű csóktól, vagy egy ruhadarab levételétől egészen az orális kényeztetésig terjednek. Fontos azonban, hogy a játék menetét követve, sorrendben haladjatok, és ne engedjétek elhatalmasodni a vágyat: pont attól lesz izgalmas az egész, hogy betartjátok a szabályokat, és csak apránként juttok előre, így jut majd idő az alapos élvezetre!

  • Játsszatok kincskeresőset!

Ebben az esetben nem is a magára az ajándékra, hanem annak átadási módjára szeretnénk javaslatot tenni. Ennek használatakor érdemes nem túl nagy ajándékot választani - egy nyaklánc, karkötő, vagy egy pár mandzsettagomb pici, így sok helyre eldugható. Ugyanez egy plazmatévével már nehezebben kivitelezhető.

Ha ez megvan, rejtsd el valahová, mondjuk a melltartód kosarába, vagy ha valami annyira apró, akár a bugyidba!

Hidd el, megteszi majd a hatását a „Rajtam van az ajándékod, keresd meg!" felszólítás, sokáig nem marad majd rajtatok a ruha, a többiről pedig majd a hangulat gondoskodik! Ez igazán különleges szexi karácsonyi ajándék lesz a párodnak :) !

  • Szex-kuponok

Ajándékozz párodnak szex-kuponfüzetet karácsonyra! A fantáziádra bízzuk, hogy hány, és pontosan milyen elemekből álló füzetet állítasz össze, ez függ kapcsolatotok természetétől is. Készíthetsz egy olyan kupont, aminek felhasználásakor csak te adsz, és nem kapsz; esetleg valami olyat próbáltok ki, amit még korábban nem; vagy bármi más, ami különlegessé és egyedivé teszi az adott együttlétet.

Fontos, hogy csak olyan kuponokat találj ki, amelyeknek teljesítésétől nem érzed magad kellemetlenül, csak olyat vállalj, ami mindkettőtöknek örömet okoz! Ez a szexi karácsonyi ajándék biztos siker!

szexi karácsonyi ajándék kupon

Kupon, de mégsem elcsépelt: egy igazán szexi karácsonyi ajándék

  • A legkülönlegesebb szexi karácsonyi ajándék: teríts meg magadon!

Mi más lenne az első dolog, ami eszünkbe jut a karácsonyról, mint az evés? Egy kis merészséggel és kreativitással akár ezt is összekötheted az erotikával! Legyen párod egyik karácsonyi ajándéka, hogy igazán különleges ételekből álló vacsorával leped meg! A legkülönlegesebb azonban ne a menü, hanem a tálalás legyen...

A meztelen nős sushi éttermek példáját követve vetkőzz le és a teríték részeként várd párodat a vacsorához! Ehhez az ajándékhoz nem árt, ha egy kicsit bevállalósabb vagy, de hidd el, ez aztán igazán hatalmas meglepetés lesz! Nézd az ajándék másik előnyét is: ha megéheztek a lepedőakrobatikában, terített asztal vár majd titeket, ahol feltölthetitek lemerült energiaraktáraitokat!

Ez a néhány szexi karácsonyi ajándék persze csak néhány kósza ötlet, ami kipattant a fejünkből: a listát szabadon tovább bővítheti bárki a saját ötleteivel!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön