romantikus karácsony
Egészségmagazin.com   |   2015.12.25.

4 romantikus ötlet Karácsony estére

A Karácsony a szeretet ünnepe. És amikor már mindenki hazament/lefeküdt/lenyugodott, akkor ideje, hogy szeretetünket a párunknak is kifejezzük - méghozzá igazán különleges, ünnepi módon! Tegyél be valami lágy zenét, készíts a számítógép mellé tollat, papírt, jegyzetelj, mert most adunk néhány ötletet, hogy megfűszerezhesd a Karácsonyestet a hálószobában!

reklám vége

1. romantikus karácsony tipp: Ne egyél túl sokat!

Talán nehezünkre esik beismerni, de a Karácsony a nagy, családi étkezésekről szól, legyen szó akár szentesti vacsoráról, vagy másnapi ebédről.

Kicsit sarkosabban fogalmazva: az emberek nagy része az ünnepet leginkább zabálással tölti. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen ki ne szeretné a finomabbnál-finomabb karácsonyi ételeket? Ám fontos észben tartani, hogy az étkezésben is az arany középút a legszerencsésebb. Semmi értelme sanyargatnod magad, ne foszd meg magad az ünnepi ízektől, de figyelj a mértékre! Ha nem eszed mindig tele magad, elkerül a kajakóma is, valamint mozgékonyabb maradsz. Azt talán nem is kell mondanunk, hogy ez miért lehet hasznos a hálószobában. ;)

2. romantikus karácsony tipp: Gyújts gyertyát a hálóban is!

Az étel mellett talán a karácsonyi fények azok, melyek leginkább felelősek a karácsonyi hangulatért. Izzósorok, karácsonyfaégők, csillagszórók, és természetesen az elmaradhatatlan gyertyák, legyen szó akár az adventi koszorúról, akár teamécsesekről.

A hangulatos gyertyafényhez azonban nemcsak az ünnep, de a romantika is kötődik. Karácsony egyik estéjén borítsd be mécsesekkel a hálószobát! Szánjatok időt egymásra a pároddal, az ünnep jó alkalmat adhat arra, hogy miután vége a családi látogatásoknak, egymásra hangolódjatok, és alaposan összegyűrjétek a lepedőt. Fontos: vigyázzatok is azért, nehogy a túl heves ruhalevetés végén a tűzoltókat kelljen riadóztatni!

3. romantikus karácsony tipp: Karácsonyos fehérnemű

Egy új, izgalmasan szexi fehérnemű már önmagában jó módszer arra, hogy felrázza egy kicsit párod fantáziáját, és az együtt töltött perceket. Kösd össze ezt az ünnepi időszakkal és válassz Karácsonyos fehérneműt!

Hangulattól és temperamentumodtól függően a választott ruhadarab lehet egészen vicces, vagy valami merészen ledér, szexi piros-arany csipke: a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt. A népszerű ruhaboltokban is érdemes körülnézned, de ha ott mégsem találnál rá az igazira, nézz körül a neten.

4. romantikus karácsony tipp: Ünnepi szerepjátékok

A szexuális szerepjátékokra is igaz az, ami a szexi ruhadarabokra: segítségükkel könnyen, gyorsan és egészen újfajta, izgalmas módon pezsdíthetitek fel a hálószobai pillanataitokat.

A szerepjátékokat is ünnep keretbe csomagolhatjátok! Legyen párod egyik karácsonyi ajándéka, hogy az esti együttlét során 3 különleges kívánságát teljesíted! Akár te magad is lehetsz a karácsonyi ajándék, aki - persze bizonyos, előre lefektetett keretek között - minden vágyát teljesíti egy éjszakán át.

Romantikus, szenvedélyes, erotikus boldog karácsonyt kívánunk!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön