meddőség, sperma
Egészségmagazin.com   |   2015.09.30.

Kisbabát szeretnél? 8+2 dolog, amire oda kell figyelnie a párodnak!

Egyre nagyobb a meddő, vagy majdnem meddő férfiak aránya a nyugati társadalmakban, ami civilizációs okokra vezethető vissza; kényelmes, városias életünk miatt egyre alacsonyabb az életképes spermiumok száma a férfiak szervezetében. Összeszedtünk neked 8+2 dolgot, amire oda kell figyelnetek pároddal, hogy minél nagyobb eséllyel következzen be a gyermekáldás...

reklám vége

A férfiak meddősége gyakran az alacsony spermaszámra vezethető vissza, ami több okból csökkenhet; ezek közé tartoznak különféle, a szaporító szervrendszert érintő fertőzések is. A párod is hasonló gondokkal küzd? Esetleg az egyik barátnőd panaszkodik ilyesmire? Segítünk! Rögtön 8+2 természetes gyógyszert ajánlunk, amik segítségével növelhető a spermaszám.

Fogy a sperma

A modern civilizáció és annak minden jellemzője ahhoz az általánosan megfigyelhető negatív tendenciához vezetett, hogy a jóléti társadalomban élő férfiak legnagyobb része többé-kevésbé meddő, vagy legalábbis a spermaszáma távol esik az ideálistól. Általános jelenség, hogy a férfiaknak egyre kisebb mennyiségű „alapanyaggal" kell gazdálkodniuk. Mit tehetsz mégis te, vagy párod, hogy megállítsa, és visszafordítsa ezt a folyamatot.

sperma, spermaszám, meddőség

Turbózzátok fel egy kicsit a spermaszámot!

1. Zöld teával a meddőség ellen

Több kutatás is igazolta már, hogy a zöld teában is megtalálható különféle antioxidánsok nagymértékben képesek javítani a termékenységet. Ezek ugyanis képesek kiküszöbölni a káros szabadgyökök sejtkárosító hatását. Az úgynevezett epigallocatechin gallate nevű polifenol bizonyítottan javítja a spermium minőségét és mozgékonyságát, úgyhogy zöldteára fel!

2. Püspöksüveg a spermatermelés fokozásáért

Nem valamiféle egyházi személy fejfedőjét kell használnotok: a püspöksüveg ugyanis egy növény, az Epimedium grandiflorum magyar elnevezése. A növény bizonyítottan afrodiziákum, merevedési zavarokra is használják, sőt a hagyományos kínai orvoslás is gyakran alkalmazza, mert egyéb hatásai mellett segíti a spermatermelést is. Talán nem véletlenül illetik az angol nyelvben a „Horny Goat Weed", azaz „kanos kecskefű" névvel...

3. Fűrészpálma a spermaszám fokozásra

Ezt a növényt általában a prosztatával kapcsolatos kezelésre használják, de a sperma számának fokozására is alkalmas.

4. Királydinnye a sperma minőségért

Az ájurvédikus orvoslásban használják előszeretettel a tribulus terrestrist, azaz a királydinnyét, mely nem csak a spermák számát, de minőségüket és a hormonszintet is javítja.

5. Fokhagyma spermaszám növelésre és mozgékonyságra

Az előbbieknél hagyományosabb és gyakrabban használt növény a fokhagyma. Kevesen tudják, hogy nem csak egészséges, és távol tartja a vámpírokat, de olyan afrodiziákum is, ami a spermaszámra is jótékony hatással van. A benne található szelén pedig a kis fickók mozgékonyságát serkenti, a spermiumok „állóképességét" és az egészséges vérkeringést javítja. Érdemes legalább napi két gerezdet elfogyasztani belőle a kívánt hatás elérése érdekében! (Lehetőleg mindkét félnek, mert hiába a magas spermaszám, ha az aktus - érdeklődés hiányában - elmarad.)

6. Tesztoszteronszint emelés Ginzenggel

A növényt eredetileg a kínai orvoslásban stresszoldóként hasznosítják, illetve a tesztoszteronszint növelését segítik elő a fogyasztásával. Ezek mellett az erekciót, valamint a spermaszámot is javítja.

7. Az álombogyó is a spermák barátja

Az Ashwagandha gyökér néven is ismert növény nyugtató hatású, és bizonyos kutatások szerint a spermák száma és mozgékonyságuk mellett még a térfogatot is megnöveli.

8. Maca gyökér:(„maka", nem maca;))

ez a növény a spermára kifejtett egyértelműen pozitív hatása mellett még a hormonegyensúly szabályozásában is fontos szerepet játszik.

+1. Használj szervest! Mármint anyagokat. A szervezetbe bevitt táplálék mellett ugyanis például az általunk használt különféle kozmetikumok, így például a dezodorok is olyan ártalmas kémiai vegyületeket tartalmazhatnak, melyek veszélyeztethetik a spermiumok vitalitását.

+2. Táplálkozz egészségesen! A spermiumok „karbantartásában" segíthet a cinkben, C-vitaminban, szelénben, Omega-3 zsírsavakban és folsavban gazdag étrend, sőt még a megfelelő mennyiségű alvás, és az elhízás elkerülése is.

Oszd meg ezt a cikket pároddal, vagy kisbabát tervező barátaiddal!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön