óvszer
Egészségmagazin.com   |   2015.04.15.

Óvszer: A biztonságos élvezet

A szexuális védekezésnek rengeteg formája jött létre az évtizedek során, de mindegyik közül legnagyobb választékban az óvszert találhatjuk meg. Legtöbben, mint szükséges rosszként tekintenek rá, de mára már annyi formája és fajtája alakult ki, hogy mindenki kénye kedve szerint válogathat közülük. Emellett minden elvárásnak megfelel - megvéd az esetleges nemi betegségektől, és az esetek 98 százalékában a nem kívánt terhesség útjában áll. Lássuk hát, milyen lehetőségek kínálkoznak a biztonságos, de élvezetes együttlétre.

reklám vége

Óvszer: Egyszerű és mégis nagyszerű

Mivel az óvszer ma már elég keresett, és sokak életében alapkövetelmény, ezért a legtöbb bolt polcán megtalálható - sőt, különböző szórakozóhelyeken kondom automatákat is vannak. Azonban könnyedén csak a legegyszerűbb termékekhez lehet hozzájutni.

Általában áttetszőek és latexből készülnek, valamint síkosítóval ellátottak, ami megkönnyíti a felhelyezést.

A latexra érzékenyek számára is több lehetőség biztosított, mindegyik elterjedt márkának beszerezhető a latexmentes változata.

Azonban ha egyedi élvezetre vágyunk, érdemes válogatni a kínálkozó lehetőség között. Ugyanis egy óvszer különlegességgel ugyanannyira biztonságos, azonban akár még élvezetesebb lehet az együttlét.

A különleges lehetőségek

Azoknak, akik nagyobb biztonságra vágynak, készült az Extra Safe variáció, amely enyhén vastagabb, mint a normál kondom - ennek következtében feszültség nélkül, nyugodtabban élvezhető egymás társasága.

A Durex Extended Pleasure nevű terméke egy speciális sikosítót tartalmaz az óvszer belső felületén, amely segít a férfiaknak az orgazmus késleltetésében, így még tovább tarthat az izgalom és az élvezet.

Extra vékony fajtát mind a Durex, mind a LifeStyles termékei között találhatunk. Ezek ideálisak mindazoknak, akik a megfelelő biztonságra, ugyanakkor természetesebb hatásra vágynak. Ezek általában mintegy húsz százalékkal vékonyabbak a hagyományos latex típusú óvszereknél, ezért még jobban érezhetik egymás közelségét a partnerek az együttlét során.

Ízek, színek, formák - a különleges élvezetért

A Durex Taste Me négyfajta ízesített óvszert tartalmaz, amelynek köszönhetően a szex az ízlelő bimbóknak is érdekes érzést nyújt. Megtalálható köztük a banános, epres, narancsos és almás változat, amelyek mind egy-egy különleges élményt biztosítanak.

A LifeStyle Flavours garantálja a biztonságos együttlétet, és emellett a gyümölcsös ízek és színek kavalkádját kínálja. Megtalálható banános, epres, mentás, csokoládés, vaníliás és áfonyás ízesítésben, amelyek a kellő változatosságot csempészik az intim helyzetekbe.

Az ízek mellett a különböző színeket is megtalálhatjuk. Akár az interneten, akár az üzletekben vásárolunk, megannyi változat közül választhatjuk ki a kedvencünket. Piros, narancs, citrom, zöld, kék és lila - a szivárvány minden színét, de még az aranyat és a feketét is megtalálhatjuk.

Mind a két vezető márka gyárt bordázott és pontszerűen érdesített óvszert, amelyek maximális élvezetet biztosítanak a pár mindkét tagjának. Ezek esetében a különleges forma még izgatóbbá és intenzívebbé teszi az együttlétet, így egészen különleges élménnyé varázsolja az éjszakát.

Mindazok, akik további óvszer különlegességekre vágynak, megtalálhatják a világítós darabokat is, amelyek harminc másodperc alatt - akár mesterséges fénnyel - feltölthetőek, és segítségükkel a szexuális együttlétet „megvilágosodott" élménnyé tehetjük.

Megannyi izgalmas lehetőség vár mindazokra, akik érdekesebbé akarják tenni az ágyban töltött időt. A különböző ízek, formák, színek és lehetőségek biztosítottak, már csak az a kérdés, hogy melyik bizonyul számunkra a legjobbnak?



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön