Egészségmagazin   |   2022.01.10.

ViroStop – mondjuk nemet a megfázásnak!

A kiváló renoméval rendelkező, idehaza is roppant népszerűnek számító svájci székhelyű gyógyszergyártó cég, a Herb-Pharma AG termékéről, a ViroStop szájspray-ről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk. A szóban forgó szájspray különösen az influenzaszezonban tesz jó szolgálatot - nemcsak a „tűzoltásban", de a megbetegedések elkerülésében is jelesre vizsgázik.

reklám vége

Influenza - a betegség, amit mindannyian el akarunk kerülni

Az influenzához valószínűleg már a legtöbbünknek többször is volt „szerencséje" az élete során. A kellemetlen kór, ami szó szerint ledönti az embert a lábáról, ezáltal ellehetetlenítve a legegyszerűbb hétköznapi teendők elvégzését, komoly fejfájással, magas lázzal, kaparó torokkal, orrfolyással és köhögéssel jár együtt. Nos, ez az az állapot, amit mindannyian el szeretnénk kerülni - a ViroStop pedig ebben nyújt hatékony segítséget a számunkra.

A szervezet védőpajzsa: ViroStop influenza elleni szájspray

Ahogy azt már megszokhattuk, a Herb-Pharma AG tolmácsolásában kizárólag magas színvonalat képviselő, természetes alapanyaghasználattal készített termékek kerülnek le a gyártósorokról. Nem képez kivételt ezen egészség-specifikus szabály alól a szóban forgó spray sem, amelynek fő alapanyaga a Cistus creticus, a mediterrán területeken őshonos bodorrózsa. Egyéb speciális összetevői között is számos jótékony hatású gyógynövénykivonatot találunk, úgymint a vírussemlegesítő hatású bíbor kasvirág vagy a szintén hasznos vegyületeknek számító különféle citrusfélék bioflavonoidjai. Másik összetevőjét, az orvosi zsályát, már az ókori görögök és rómaiak is nagyra értékelték, és mint „mindent gyógyító" csodanövényként tartották számon. Barbadosi cseresznye tartalmának köszönhetően a szájspray gazdag forrása a C-vitaminnak is.

A baktériumoknak és vírusoknak esélye sincs

A szájspray azáltal véd meg minket a betegségtől, hogy nem „engedi" a különféle baktériumok, vírusok sejtekkel való érintkezését. A szóban forgó kórokozók tehát nem hatolhatnak be a szervezetünkbe, ezáltal zárva ki az influenza kialakulásának esélyét. Ha már meglévő betegség ellen kívánjuk bevetni a permetet, a fentiekben felsorolt természetes eredetű, gyógynövényes kivonatok segítenek leküzdeni az adott rendellenességet.

Védőréteget képez a nyálkahártyán

Hogyan történik mindez a gyakorlatban? Nos, a permet alkalmazása során védőbevonatot képez, ami az egész nyálkahártyánkat beborítja, ezáltal akadályozva meg a baktériumok, vírusok szervezetbe jutását.

Mikor kezdjük el használni a ViroStop influenza ellenni permetet?

Gyakori kérdés ez azok részéről, akik még csak most ismerkednek ezzel a minden tekintetben hatékony gyógyászati termékkel. Nos, a megfázás első kellemetlen jeleinek észlelése után már erősen ajánlott a szájspray alkalmazása. Ezek a tünetek lehetnek többek között torokkaparás, fejfájás vagy véget nem érő tüsszögő rohamok. A ViroStop alkalmazása abban az esetben is javasolt, ha nem vagyunk betegek, de nagy az esélye annak, hogy azok leszünk - például, ha korábban influenzás személyekkel érintkeztünk.

Az adagolásról megelőzés és megbetegedés esetén

Ha a ViroStop szájsprayt megelőzés gyanánt alkalmaznánk, a napi 2x5 fújás már elegendőnek számít a felnőttek esetében. A harmadik életévüket már betöltött gyermekek napi adagja 2x2 fújás a szájba. Már meglévő betegség esetén a felnőttek naponta háromszor 5 adagot fújjanak a szájba. A gyerekek esetében már kialakult megbetegedésnél 3x2 fújás ajánlott naponta a ViroStop szájsprayből.

Ne alkalmazzuk a ViroStop-ot, amennyiben...

A beteg nem töltötte be a harmadik életévet. Allergia esetén. Áldott állapotban lévő vagy szoptató hölgyek a permet használata előtt mindenképpen kérjék ki a kezelőorvosuk véleményét. Amennyiben a családban egyszerre többen is betegek, az érintett személyek ne használják ugyanazon készítményt, hiszen így kiválthatják a betegség hosszas elhúzódását és magát a fertőzés terjedését is.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön