látáskorrekció
Támogatott tartalom   |   2018.10.10.

A kínos és kellemetlen szem tapaszolás módszere már a múlté, ha látáskorrekcióról van szó

Az Ön gyermekkorát is megkeserítette a fél oldalon leragasztott szemüvege? Netán kisgyermeke szorul szemtapaszra tompalátás, vagy éppen szemtengelyferdülés miatt? Hála az AmblyoSOL-nak, ennek az új, modern elektronikai rendszernek, már nem kötelező elviselni a régebben sokszor éveken át hallgatott cikiző, kínos megjegyzéseket!

reklám vége

Az AmblyoSOL tapaszolás nélkül, egy külsőre szemüvegnek tűnő terápiás eszközzel képes aktívan elősegíteni a látórendszer gyógyulási folyamatait.

Kellemesebb és kényelmesebb optikai megoldást kínál a kancsalság valamint a tompalátás kezelésére a szakorvosok munkáját is megkönnyítő AmblyoSOL rendszer.

Az új látáskorrekciós módszer sikerének titka egy kényelmes, szemüvegkeretszerű eszközbe foglalt, állítható átlátszóságú szemüveglencsékben rejlik, amelyet egy hozzá kapcsolódó, a kezelést segítő, modern szenzoros elektronikai háttér egészít ki.

A szemüvegbe épített, szabályozható átlátszóságú lencse a domináns szem előtt helyezkedik el, és a beállítások segítségével kontrollálható mértékben rontja a szembe érkező kép minőségét. Ezzel kiegyensúlyozza a két szemet, lehetővé téve, hogy kialakuljon, illetve helyre álljon a két szem közötti együttműködés. Ennek köszönhetően hosszú távon javíthatja a látásélességet, a kontrasztérzékelést, a fixációstabilitást, valamint a térmélységészlelés (sztereolátás) képességét.

Amblysol látáskorrekció

Ugye Ön is szeretne tisztában lenni gyermeke látásának aktuális állapotával?

Az AmblyoSOL elektronikai rendszere a modern technika vívmányaival teszi nyomon követhetővé a gyógyulás aktuális mértékét. Ugyan a készülék elsősorban a 3-10 év közötti gyermekek számára lett kifejlesztve, de az AmblySOL szemüvege minden amblyopiában szenvedő számára hatékony eszköz lehet, amelynek kifejlesztésében szemészeti szakemberek is közreműködtek.

Az eszköz alkalmazása során a szemüvegbe beépített érzékelő szenzorok jeleket küldenek a szemüveg viseléséről, valamint a kapcsolódó applikáció segítségével a látási funkciók aktuális állapota is felmérhető. A szenzorok segítségével így a szülő (gondviselő) és a gyermeket kezelő szakember egy orvos diagnosztikai applikáció segítségével, speciális tabletről bluetooth vagy wi-fi kapcsolatal pontosan nyomon követheti a javulás görbéjét.

Az AmblyoSOL terápiás rendszerével búcsút mondhat az évekig elhúzódó kezelésnek. Hiszen a folyamatos állapot-kontroll, valamint a beérkező adatok alapján a szemészeti szakvizsgálatok alkalmával egyedileg szabályozható a kezelés, az az egyén gyógyulási tempójához szabható. Így az AmblyoSOL az „egyen szemtapasz" alkalmazásánál lényegesen hatékonyabb kezelést tesz lehetővé, amelynek köszönhetően a gyógyulási folyamat is lényegesen rövidebbé válhat.

Részletek: http://tompalatasellen.hu/



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön