erotikus masszázs
Egészségmagazin.com   |   2016.08.09.

Erotikus masszázs: ezzel minden együttlétnek boldog vége lesz!

Gondoltatok már arra a pároddal, hogyan tehetitek kellemesebbé az együttlét utáni perceket? Van jobb levezetés a fal felé fordulásnál. Íme néhány érzéki erotikus masszázs-tipp, ami garantáltan emlékezetessé teszi az estét mindkettőtök számára!

reklám vége

Gondoltad volna, hogy egy masszázzsal olyan dolgokat tudhatsz meg a párodról, amik évek alatt sem derültek ki? Masszírozás közben ugyanis óhatatlanul érzékeled a párod testének legapróbb rezdüléseit is.

Bennetek is felmerült már az, hogy mivel lehetne feldobni az együttlétet? Erre számtalan módszer kínálkozik, de mi legyen akkor, ha már eljutottatok a gyönyörök kertjébe?

Az egyik legjobb, legérzékibb lezárás, ha kellemes erotikus masszázsban részesítitek egymást. Ez remek alkalom arra, hogy még jobban megismerjétek egymás testét, és újfajta gyönyörökben részesítsétek a másikat.

A hangulat megalapozása

Az igazán érzéki masszázshoz elengedhetetlen a harmonikus környezet. Tekerd le a lámpát, gyújts néhány gyertyát - ilyenkor elég némi hangulatfény. Optimális esetben persze ezeket már megtetted a szeretkezés előtt, ugye:)?

A teljes sötétség most nem a legjobb, hiszen a masszázs közben az is az élvezet része, hogy látod, mit is csinálsz.

Készíts elő néhány finom testápolót, vagy masszázs olajat (rátok van bízva, hogy ti mit szerettek) és legyél azon, hogy a pároddal teljesen egymásra legyetek hangolódva. Ezt segítik a kiegészítő részletek is: egy szexi ruhadarab, amit a párod szeret rajtad; a pihe-puha, tiszta ágynemű, a bolyhos és hívogató törülköző, stb.

Ne spórolj a hangulatteremtő részletekkel, hidd el, sok múlhat rajtuk.

Bemelegítés az erotikus masszázshoz

Elsőként az ujjbegyeddel kezd el lágyan cirógatni a nyakát, vállát, hátát, karjait. Figyeld meg, hogy hamar kialakul az egyedi stílusotok, hamar kiderül, hogy a párod mit szeret a leginkább. Nemsokára ez lesz a ti kis játékotok, amit csak ti ismertek Ha jól csinálod a dolgot, a párod kérni fogja tőled újra és újra. A cirógatást elég pár percig csinálni, hiszen ez csak a bemelegítés.

Az ujjaidat sokféleképpen is mozgathatod masszírozás közben. Lehet körkörösen, oda-vissza, finoman, vagy erősebben. Ha kreatívak vagytok, hamar ki fogtok találni fantázianeveket ezekre a mozdulatokra, például örvény, tekergő kígyó, legelő dínó, a fantáziátok határa legyen a csillagos ég!

A lényeg, hogy ilyenkor az ujjaidon keresztül érezni fogod, mit szeretne a párod. Variáld a mozdulataidat, hagyd abba, majd folytasd egy másik helyen. Legyél izgalmas, és kiszámíthatatlan, de sose durva! Mindig figyelj arra, hogy ő mit érez, mit élvez közben. Ha jól esik neki egy mozdulat, csináld nyugodtan hosszabb ideig.

Forrósodó hangulat

Ezután fordítsd a hátára a partneredet, és kezd el simogatni a belső combját: ez az emberi test egyik legérzékenyebb része, meg fogod látni, mekkora izgalmat okozhatsz a párodnak azzal, hogy "a tűz közelében" jársz.

A mellbimbó simogatása ugyanolyan érzéki és fontos, férfi és nő esetében egyaránt, folytasd tehát ezzel! A mellbimbó ingerlése ugyanazt az agyi területet hozza működésbe, mint a csiklóé vagy a péniszé, ezért nem nehéz kitalálni, hogy miért kihagyhatatlan a masszázs lépései közül.

Az alhasi részt se hagyd ki, erre ugyanaz érvényes, mint a belső combokra.

Amikor a masszázs igazán erotikussá válik

Itt az ideje bevetni az igazán erotikus részeket: engedd szabadjára a fantáziádat! Mostanra már érezni fogod a párod minden egyes rezdülését, és ösztönösen tudni fogod, mit kell tenned, mi a jó neki, és mi a jó neked.

Mivel ez levezető masszázs, ezért éppen az a lényege, hogy kerülgetitek a legérzékenyebb részeiteket, simogatjátok egymást, de ennél nem mentek tovább. (Persze ha „túl jól" sikerül a masszírozás, levezetésből akár újrakezdés is lehet, ez rajtatok múlik...).

Mindketten meg fogjátok tapasztalni, hogy mennyire jó érzés az, ha a teljesen egy hullámhosszra kerültök, és mindketten elnyújtjátok az élvezetet. Ez valóban képes megerősíteni a kapcsolatotokat, hiszen az együttlét is jobb lesz tőle, és ami a legfontosabb: semmilyen más módon nem tudod jobban, őszintébben megismerni a másikat, mint egy igazán érzéki masszázzsal.

A test ugyanis nem hazudik, mindent elárul arról, hogyan érzi magát veled a párod: ha jól teszed a dolgod, érezni fogod a választ, és garantáltan örülni is fogsz neki.

És ne felejtsd el, hogy az igazán jó párkapcsolat a kölcsönösségen alapszik: cseréljetek néha, és élvezd ki te is a finom kényeztetést!

Küldd el ezt a cikket párodnak is, és fedezzetek fel együtt egy újfajta élvezetet!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön