barber shop
Egészségmagazin   |   2020.11.13.

A barber shopok dolgát is megkönnyítette az online időpont foglalás

Történt már velünk, hogy fodrászhoz vagy borbélyhoz mentünk és mire odaértünk, hosszú sor állt előttünk? Esetleg aznap nem is tudtuk ezt elintézni? Legközelebb, amikor eszünkbe jutott, inkább tovább halogattuk a dolgot, hogy ne ismétlődjön meg a kellemetlen élmény? Most már van megoldás! De előbb nézzük, hogy hol találunk egy helyet, ami valami mást nyújt, mint a sarki fodrász!

reklám vége

 

Hol találok autentikus „gengszter" barber shopot Budapesten?

Nem kell megijedni, a gengszter szó itt nem arra utal, hogy kirabolnak, vagy kényelmetlen helyzetbe hoznak, hanem az 1920-as évek hangulatáról, hiszen egy kvázi időutazással az amerikai szesztilalom korszakában találjuk magunkat. Persze, minden kellemetlenségtől mentesen: semmi cigifüst, semmi alkohol, lőfegyverek sincsenek a borbélyok kezében és az ígéret az, hogy csak a hajad intézik el.

A ruhákon, stíluson kívül mást is kapunk itt: egy igazi férfi klubot, ahol még számítanak a klasszikus értékek, mint tisztelet, a család fontossága és nem utolsósorban a profi munka.

A hangulatot pedig fokozza, hogy miután kész az új frizura, megkóstolhatsz egy Jim Beam-et, például almásat vagy mézeset, ajándékba! Sőt, szelfizhetsz a leghíresebb gengszter fegyverek replikáival is!

És szó szerint válaszolva a kérdésre: a Blaha és a Wesselényi között a körúton találjuk a srácokat, az Erzsébet körút 16 szám alatt.

 

Hogyan működik az online időpontfoglalás?

Felmegyünk a G-cutz barber shop honlapjára, kiválasztjuk az online bejelentkezést, majd a szolgáltatást, amire szükségünk van. 15 különböző opcióból választhatunk, a legolcsóbb 2000 Ft-ért az egy hosszra hajvágás, ezt követi a szakálligazítás 2800 Ft-ért, a szakállfestés 3000 Ft-ba kerül, míg 3500 Ft a barna vagy fekete ősz hajfestés, ennyiért arc borotválást is választhatunk, míg a hajvágás 4300 Ft-ba kerül.

A Skinfade és a szakálligazítás festéssel 5500 Ft-ba kerül, a hajvágás szakálligazítással 6600 Ft, a hajvágást arcborotválással 7000 Ft-ért vehetjük igénybe, a hajvágás festéssel 8000 Ft, egy ötszázassal drágábban hajat vágathatunk, amelyhez szakálligazítás és szakállfestés is tartozik, míg a hajvágás festéssel és szakálligazítással 9500 Ft, a „teljes csomag", amelyben hajvágás és festés és szakálligazítás és festés is benne van, 11500 Ft-ba kerül.

Ügyeljünk a várható időtartamra: 30 perc és 2 óra közötti időbe telik a kompromisszummentes munka.

Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, látjuk a fodrászokat, akik ezt vállalják, és ha nem vagyunk törzsvendégek, referencia fotók és időpontok alapján választhatunk. Ezután pedig nem kell mást tennünk, mint megadni az adatainkat (a regisztrációra nem kötelező, de hasznos lehet!), mint a név, a telefonszám, az email cím, megjegyzések - és már tervezhetjük is a napunkat! Nincs több sorban állás, kellemetlen időveszteség: mindenki számára praktikusabb megoldást nyújt a barber shop online bejelentkezés.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön