nyaralás
Egészségmagazin.com   |   2019.06.17.

Új energiák és a lélek egészsége – egy hét nyaralás után

Fonyód a Balaton déli partjának népszerű üdülővárosa, ahol minden évben sokan pihennek. Nyaralásra tökéletesen alkalmas a helyszín, ahol a fürdőzési lehetőségen túl egyéb programok is várják a kikapcsolódni vágyókat. Múzeumai és vallási jellegű épületei mellett nem érdemes kihagyni a fonyódi mólót, mely 464 méter hosszan húzódik a kikötőnél.

reklám vége

Utazásszervezés során korántsem mindegy azonban, hogy milyen szálláshelyre esik a választás. Fonyód területén is nagy népszerűségnek örvendenek a vízparti szállások, melyek között egészen megfizethetőek is megtalálhatóak. A szallaskeres.hu-hoz hasonló oldalakon megnézheti, hogy miért érdemes vízparti szállást választani egy fonyódi nyaraláshoz. A frekventált, mégis csendes övezetben levő elhelyezkedésnek köszönhetően önfeledt lehet a kikapcsolódás, de a part is gyorsan elérhető.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a különálló nyaralók népszerűbbek az apartman házaknál, mely utóbbiak esetében az udvaron gyakran osztozni kell. A nyaralók között kétszintesek, és akár saját mólóval, medencével rendelkezők is megtalálhatóak, ami hozzáad egyfajta pluszt a Balatonnál töltött időhöz. Az exkluzív megoldásokat keresők számára vízparti villák is rendelkezésre állnak.

Természetesen a hotelek és üdülőházak is megtalálhatóak Fonyód szállás kínálatában, így mindenki rábukkanhat arra, amely ízlésének és pénztárcájának is egyaránt megfelel. Ugyan a tapasztalatok szerint sokan választják Siófokot és Balatonfüredet a nyári hónapokban, de például Fonyód szálláshelyei is rendszerint optimális kihasználtsággal működnek. Ez már csak azért is lényeges lehet, hogy mihamarabb lefoglaljuk a kiszemelt szállást, hiszen könnyen lehet, a nyár derekán erre már nem lesz lehetőségünk.

A Balaton évek óta változatlanul kedvelt az utazni vágyók körében. Szabadtéri programjai, igényes strandjai és egyre több szórakozási lehetősége minden korosztály számára vonzó, még a viszonylag magas árak ellenére is. A szálláshelyek között még találhat olyanokat, amelyek megfizethetőek és egyúttal igényes pihenést biztosítanak, méghozzá akár közvetlen vízparti kapcsolattal. A nyaralás hetei sokat segíthetnek a testi-lelki egyensúly megteremtésében, a stressz kezelésében. A mindennapokból való kiszakadással pedig új motivációkra és energiákra számíthat, melyet életminőségén biztosan megérez majd az év hátralevő részében.



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön