kellemetlen lehelet
Egészségmagazin.com   |   2018.07.10.

Hogyan szabadulhatunk meg a kellemetlen lehelettől?

A Te életedben hány fontos pillanat van, amit megkeseríthet a rossz lehelet? Egy állásinterjú, egy randi, vagy éppen egy fontos találkozó? Ilyenkor sokat segíthetne a rágó, vagy a mentolos cukorka, csak éppen a legtöbb hasonló helyzetben nem igazán illik „kérődzni"... Szüntesd meg inkább a kellemetlen lehelet okát és nem lesz többet gondod vele!

reklám vége

Mi okozza a rossz leheletet?

Valószínűleg te sem sokat foglalkozol a nyáladdal, egészen addig, amíg valami kellemetlenség nem történik vele. A nyál rendkívül fontos része a testünk helyes működésének, segít az emésztésben, az evésnél a nyelésben, védi a fogakat, ráadásul fertőtlenítő hatása is van. Összefoglalva tehát a nyál rendkívül hasznos, de ha felbomlik a benne lévő kényes egyensúly, akkor sok bosszúságot tud okozni.

A nyálban nagyon magas a baktériumok száma, amik összetétele függ a tested egészségétől. A kellemes leheletet tehát nem véletlenül kötjük az egészséghez. Ez teszi lehetővé, hogy a zavaró szag figyelmeztessen téged kisebb-nagyobb egészségügyi problémákra. De nem csak betegségek esetén változhat meg a lehelet, hanem például erős dohányzás, vagy egészségtelen étkezés hatására is. Hiába ismered fel a problémát, sokszor az életmódváltás már nem elég ahhoz, hogy újra üde legyen a leheleted. Ha a nyálban drasztikusan csökkent egy fontos enzim, a lactotranszferrin, akkor a probléma csak egy módon kezelhető véglegesen: az enzim utánpótlásával. Ebben lesz segítségedre a Doktor Lehelet kapszula.

Miért nem használ a rágó?

A rágó, vagy a mentolos cukorkák nem tartalmaznak semmilyen enzimet, csupán illat és ízanyagok vannak bennük, amelyek átmenetileg elnyomják a szagokat. Lényegében úgy működnek, mint egy légfrissítő, ami elfedi a kellemetlen illatokat, de ha a szagok forrását nem szünteted meg, a probléma hamar visszatér. Érdemes tehát kezelni a probléma gyökerét, mert rendkívül sok bosszúságtól és kellemetlen pillanattól védheted meg magad a jövőben.

A Doktor Lehelet kapszula az első olyan készítmény, ami belsőleg hat és szünteti meg a kellemetlen leheletet okozó enzimhiányt. Magas arányban tartalmaz lactroranszferrint, ami segít, hogy a nyálban újra egyensúlyba kerüljenek a baktériumok, és a rossz tüneteket okozók bacilusok ne tudjanak megtelepedni benne. Már egy hónapos alkalmazás után érezhető a különbség, helyreáll a száj PH-ja, aminek eredményeképpen újra egészséges leheleted lesz. Érdemes kúraszerűen alkalmazni, ami annyit jelent, hogy 3 hónap után javasolt 3 hónap szünet. Ezután már csak elég alkalmanként alkalmazni, ami tökéletes az állapot fenntartására.

Az életmódváltás a kapszula mellett is elengedhetetlen!

Habár ez a kapszula valóban csodákra képes, és tényleg hatásos, hiszen nem elfedi, hanem megszünteti a probléma okát, az életmódváltást így sem úszod meg. Ha sikerül magad mögött hagynod a káros szenvedélyeidet, mint a dohányzás, a sok gyorséttermi, vagy zsíros étel, és több folyadékot iszol, akkor könnyebb lesz megőrizned a kapszula hatását, és újra magabiztos és egészséges lehetsz - ami a leheleteden is érződik majd.

Ha te is szeretnéd VÉGLEGESEN magad mögött tudni a kellemetlen szagú leheletet, és gondtalanul élvezni életed fontos pillanatait, akkor próbáld ki a Doktor Lehelet kapszulát és élvezd a családod és barátaid közelségét!



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön