SECRET TONIC LOTION – A hajhullás természetes kezelésére a dúsabb, egészségesebb és vastagabb hajhoz.
Egészségmagazin   |   2022.03.08.

SECRET TONIC LOTION – A hajhullás természetes kezelésére a dúsabb, egészségesebb és vastagabb hajhoz.

A hajhullás vagy a hajritkulás elvileg magától értetődik az életkor előrehaladtával. De számos tényező felgyorsíthatja ezt a folyamatot!

reklám vége

Ilyen ok lehet a stressz, valamilyen betegség, egészségtelen életmód/táplálkozás, vagy akár szezonális éghajlati változások, amelyek a hajszálak idő előtti átmenetét okozzák az anagen fázisból (növekedési fázis) a catagen (regressziós fázis) felé. Bizonyos esetekben nőknél illetve férfiaknál rendellenesen korán jelentkeznek hajhullási problémák. Egyesek számára lényegtelen, mások számára elkeserítően fontossá válik a hajritkulás illetve hajhullás problémája. Megkezdődik tehát azon készítmények keresése, amelyek legalább gátolni tudják, vagy lassítani az egész folyamatot. A kozmetikai ipar is folyamatosan keresi a hatékony és fenntartható megoldást ezzel a férfiakat és nőket érintő globális problémára.

A HairContrast technológiája kifejlesztett egy eredeti kivonatot ,amely elismert a magas tápértékéről és aktív potenciáljáról.

A SECRET TONIC LOTION összetevői megtisztítják a szőrtüszőket a szennyeződésektől, a faggyútól és megteremtik a legjobb feltételeket a haj növekedéséhez. A SECRET TONIC LOTION összetevői gondosan lettek kiválasztva, hogy a lehető legjobb feltételeket teremtsék meg ahhoz, hogy a szőrtüszők újra növekedési fázisba lépjenek, így új haj növekedhet. A SECRET TONIC LOTION összetevői tisztítják a hajhagymákat szennyeződésektől (faggyú, bőrmaradványok stb.) és ezáltal a legjobb feltételeket teremtik meg az új és egészséges haj növekedéséhez.

A SECRET TONIC LOTION a fejbőr tisztítására tervezték, ami hatással lehet a haj növekedésének felgyorsítására és állapotának javítására .

Ennek köszönhetően idővel észreveheted, hogy a haj erősebb, élettelibb és dúsabb lett.

Mennyi idő múlva jelentkeznek a hatások?
Az igazán észrevehető , szabad szemmel is érzékelhető hatások a termék 3-4 hónapos rendszeres használat után következnek be. A rendszeresség a kulcs a sikerhez!
Ehhez nagy segítséget nyújtunk az utántöltő HairContrast Secret Tonic Refill utántöltő használatakor.
A megszakított kezelés nem hozza meg a várt eredményt!

Összefoglalva, a termék jellemzői:

  • felgyorsítja a haj növekedését,
  • tisztítja a fejbőrt,
  • javítja a haj állapotát,
  • tisztítja az eltömődött pórusokat.


Használata: Naponta egyszer használd a SECRET TONIC LOTION-t a fejbőrre a kezdőkészletben található applikátor segítségével. A felhordó flakon segít, hogy minden érintett területre egyenletesen fell tudd vinni a gél allagú terméket.

Masszírozd az elixírt a száraz fejbőrbe és várd meg a felszívódást. Enyhe frissítő hatást fogsz érezni. Az összetevők a fejbőr fokozott vérkeringése által fel tudnak szívodni és ki tudják fejteni hatásukat.
Az alkalmzása javasot reggel, vagy este 6 hónapig. Az igazán észrevehető , szabad szemmel is érzékelhető hatások a termék 3-4 hónapos rendszeres használat után következnek be. A rendszeresség a kulcs a sikerhez!

SECRET TONIC LOTION KEZDŐ KÉSZLET.
Tisztítja a fejbőrt és stimulálja a szőrtüszőt, hogy elősegítse a haj növekedését = életerőssé , egészségesé teszi a hajat.
1 x 90 ml-es infúziós adagoló palack.
1x Feltöltő - Tonic Lotion 90ml
1 x használati utasítás formula.
1 x masszázskefe.
Speciális masszázs kefe a fejbőr masszírozására. tisztítja a fejbőrt és stimulálja a szőrtüszőt, hogy elősegítse a haj növekedését / megvastagodását. A kefe használata során tisztítja és stimulálja a fejbőrt.

HAIRCONTRAST SECRET TONIC REFILL - UTÁNTÖLTŐ.
1db utántöltő doboz Tonic Lotion gel 90ml.Gazdaságos kiszerelés, hogy pénzt spóroljunk Neked és ne kelljen újra megvenni a kezdő készletet.

Secret Tonic lotion összetevők és részletes ismertető:
Aqua, Alcohol,Isopropyl Alcohol, Menthol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Aloe barbadensis leaf juice, Calendula officinalis flower extract, Glycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, tetrahydroxypropyl ethylenediamine
Aqua: A kozmetikumokban és a testápolási termékekben a vizet elsősorban oldószerként használják más összetevők feloldására. Emellett vizet használnak különféle olajokkal együtt emulziók előállításához. Ezek lehetnek olaj a vízben vagy víz az olajban emulziók, az olajfázis és a vízfázis arányától függően.
Alcohol: ennek az össztevőnek köszönhetőenaz aktív hatóanyagok jelentősn nagyobb mértékben tudnak a bőrbe jutni, hogy azok látványos javulást okozzanak.
Isopropyl Alcohol: más néven izopropanol vagy 2-propanol, elpusztítja és megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását. Leggyakrabban dörzsölő alkoholként ismert. Az izopropil -alkoholt széles körben használják kozmetikumokban és testápolási termékekben, például borotválkozás utáni krémekben, fürdőkészítményekben, szem- és egyéb sminktermékekben, valamint köröm-, haj- és bőrápolási termékekben. Miért? Antiszeptikus anyag, amely fertőtleníti konkrét esetünkben a hajhagymákat.
Menthol: A mentolnak nincs különösebb bemutatásra szüksége: ez az az anyag , ami a kozmetikai termékekből, valamint egy csomó más dologból, például csokoládéból, rágógumiból, fogkrémből vagy cigarettából ismert hűtőérzetet okoz.
Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer: bőrápoló és kozmetikai készítmények textúrájának és érzésének javítására használnak . Elsősorban sűrítőszerként, textúrajavítóként, filmképző szerként és emulgeálószerként alkalmazzák.
Aloe barbadensis leaf juice: Az Aloe Vera gélt az azonos nevű növény levelei tartalmazzák. Az Aloe Vera Gel PH-értéke megközelíti a bőrét (4,5), kiváló hidratáló, elősegíti a rugalmasságot és megakadályozza a bőr öregedését. A fejbőr esetében segíti a kollagéntermelést és késlelteti az alopeciát (hajhullás). Számos tanulmány kimutatta gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságait is.
Calendula officinalis flower extract: A kerti körömvirág egy lágyszárú egynyári növény, amelynek sárga/narancssárga virágai vannak. A körömvirág gyógyító tulajdonságairól, valamint gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő erejéről ismert. A kozmetikában a körömvirágot nyugtató, valamint irritációt gátló hatása miatt használják.
Glycerin: Hidratálja a fejbőrt és elősegíti az egészséges környezetet a haj számára. A glicerin köztudottan a leghatékonyabb nedvesítőszer . Mint ilyen, nedvességet von be a hajba és a fejbőrbe. Ezenkívül gátat képez, amely megakadályozza a nedvesség távozását a bőrből és a szőrtüszőkből. Kis molekulamérettel rendelkezik így a fejbőr és a haj sejtjeibe is képes felszívni a nedvességet. Ez különösen hasznos lehet a száraz téli hónapokban, amikor a száraz fejbőr viszketést és hámlást okozhat. A glicerin azon képessége, hogy magához vonzza és fenntartja a nedvességet, rendkívül előnyös a fejbőr általános egészségére nézve. A fejbőr megfelelő hidratálása számos problémát megelőzhet. Az egészséges haj a fejbőrnél kezdődik, így a fejbőr egészsége a legfontosabb a hajproblémák kezelésében!
Sodium benzoate: Termék stabilizátor. Ez a mesterséges tartósítószer kíméletes alternatívája az olyan összetevőknek, amelyeket minden formulában kerülünk, mint például a parabének, a metil-izotiazolinon (MIT) és a ftalátok. A kozmetikumoknak is szükségük van tartósítószerekre, hogy megakadályozzák a baktériumok elszaporodását. A tartósítószer mentes, természetes termékek nem tárolhatók sokáig.
Potassium sorbate: Közvetlenül nem befolyásolja a hajat . Elsődleges célja, hogy az adott terméket frissen tartsa és megakadályozza, azon mikrobák szaporodását, amelyek károsak lehetnek az egészségére. Ezért segít abban, hogy a termék összetevői hatékonyak maradjanak, és megakadályozza a termék lebomlását.
Tetrahydroxypropyl ethylenediamine: A kelátképző, amely a nehézfémeket képes mobilizálni és eltávolítani úgy, hogy az ionjaikkal komplexeket képeznek. Ezek megkötődnek fémionokkal vagy -vegyületekkel, és megakadályozzák, hogy a hajhoz (vagy más felületekhez) tapadjanak, így leöblíthetők.

SECRET HAIR & SCALP SAMPON
Stop hajhullás elleni sampon. Ez a sampon körömvirágból készült, optimalizálja és aktiválja a vérkeringést, stabizilálja a hajszálakat és megakadályozza a hajhullást. Táplálja a szőrtüszőket, hogy elősegítse a haj növekedését és jótékony hatással van a hajhullás ellen. A HairContrast minden nap keményen dolgozik , hogy biztosíthassa termékei magas minőségét és hatását. Szorosan együttműködik vezető kutatókkal, akik folyamatosan fejlődnek és tesztelnek a legjobb eredmények elérése érdekében, ez biztosítja a vásárlók illetve kliensek bizalmát, hogy folyamatosan a legjobb eredményekket és a legjobb , leghatásosabb minőséget kapják.
Most egy vadonatúj SECRET HAIR & SCALP hajhullás elleni sampont dobunk piacra, ami ideális választás a hajritkulásban szenvedők / ritka hajú ügyfelek számára.

A sampon által a természetes olajok nedvességet adnak a fejbőrnek, és bizonyítottan nagyon száraz fejbőrt is megtisztítják. A HairContrast SECRET HAIR & SCALP hajhullás elleni sampon olyan termék, amelyet mindennapi használatra is alkalmas, ezért kiváló módja annak, hogy aktívan alkalmazható legyen a mindennapok során a HairContrast Secret Tonic mellett a hajhullás ellen. Ez a fajta sampon segít megelőzni és megállítani a fokozott hajhullást a hatásmehanizmusa által aktiválja és serkenti a fejbőr vérkeringését ugyanazokkal az összetevőkkel, amelyek a HairContrast Secret Tonic termékünkben is megtalálhatók, ami jobb életkörülményeket teremt a hajnak, és elősegíti az új növekedést. A gyenge, instabil hajhagymák megerősödnek, és ez megújult hajnövekedést, valamint erősebb minőségű hajat eredményez. Ily módon lassítja a hajhullást, és megakadályozza a további hajhvesztést, miközben tisztán és egészségesen tartja a fejbőrt. Az olyan összetevőkkel, mint a kernel olaj /szójabab és olívagyümölcs olajok, ezek az összetevők a legtermészetesebb módon eltávolítják a méreganyagokat és szabályozzák a sejtek regenerálódását.

Ez a sampon ideális a funkcionális hatóanyagi által a célzott bőrtisztító, szagtalanító és faggyúmirigy működést normalizáló egyedülálló hatásra. Ennek köszönhetően lehetővé teszi a fejbőr faggyúmirigy működés elváltozásának helyreállítását és segíti megnyugtatni az irritált,viszkető fejbőrt.

 



Cikkajánló

Feliratkozás a magazin híreire
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket
Hozzájárulok, hogy részemre a Green Code Media Kft a jövőben hírlevelet küldjön